Güvenilir olmayan siteden virüs bulaşır mı?

Hocam siteye girmeniz sonucunda hiçbir şey olmaz. Bir şey indirmeniz veya bir bağlantıya tıklayıp bir işlem yapmanız falan gerekir. Üstelik selçuksports'a da tek giren siz değilsiniz zaten :D
Kafanız rahat olsun yani, bilmediğiniz yerlerden bir şey indirmeyin ve bilmediğiniz linklere tıklamayın yeter.

Web sitesi güvenli mobil uygulaması zararlı Malwarebytes Browser Guard engelliyor.

Peki.

Sadece o bulması sıkıntı olur mu?

Bir de orada bir reklama bastım meritking diye bir site onu da tarattım bfore. AI suç öncesi onu kötü niyetli buldu ondan bir şey olur mu?

Bak hocam Kaspersky, ESET, BitDefender, Malwarebytes harici bir antivirüs görürseniz yanlıştır. Ancak bu saydıklarım virüstür derse net virüstür.

Yani korkmama gerek yok değil mi içim bir türlü rahat etmiyor.

Dediğim gibi bu antimalware programını kurun zaten bedava her korktuğunuzda tam tarama yapın zaten varsa silecektir. Ancak görünüşe göre sisteminizde virüs yok.

Dediğim gibi bu antimalware programını kurun zaten bedava her korktuğunuzda tam tarama yapın zaten silecektir. Ancak görünüşe göre sisteminizde virüs yok.

Teşekkürler şu an bir yerde işim var o yüzden o antivirüsü kuramayacagim inşallah bir şey yoktur. İndirilenlerede baktım boş.

Defender ile taratsam yeter mi?

Teşekkürler şu an bir yerde işim var o yüzden o antivirüsü kuramayacagim inşallah bir şey yoktur. İndirilenlerede baktım boş.

Acil bir şey değil dediğim gibi en kalitelisi olsa sadece sizi rahatsız etme amaçlı bildirim gönderen tipten yazılımdır. Zaten daha zararlı olanlar indirme ile bulaşıyor.

Defender ile taratsam yeter mi?

Eh yani ben o ihtiyara pek güvenmiyorum. Eğer imkan varsa dediğimi indirin.

Acil bir şey değil dediğim gibi en kalitelisi olsa sadece sizi rahatsız etme amaçlı bildirim gönderen tipten yazılımdır. Zaten daha zararlı olanlar indirme ile bulaşıyor.

Teşekkürler ona da dikkat ederim şimdilik bir bildirim falan olmadı.

Reis peki Android'de Kaspersky nasıl sizce bu linke telefondan girdimmi pek hatırlamıyorum ama eğer girdiysem diye Kaspersky ile tarattım temiz çıktı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı