Bu kadar sorun yaşayan mağdur insan varken neden diğer sorunsuz markalardan almak yerine İtopya tercih edilsin yayıncılara ve influencerlere para bastığı için mi?
Basacak tabii marka değeri diye bir şey var bugün 1 tane futbolcu alıyorsun sırf onun için büyük markalar ile takımlar anlaşıyor bununla İtopya'yı nasıl kötüleyebilirsin onu bir türlü çıkaramadım
Basacak tabii marka değeri diye bir şey var bugün 1 tane futbolcu alıyorsun sırf onun için büyük markalar ile takımlar anlaşıyor bununla İtopya'yı nasıl kötüleyebilirsin onu bir türlü çıkaramadım
Kendimde sıkıntı yaşadım itopya ile birçok tanıdığımda destek ekibi desen zaten ilgilenmiyor he bu arada benim dediğim 5 sene öncesi ama o rezil firmanın değiştini sanmıyorum umarım değişmiştir.
Kendimde sıkıntı yaşadım İtopya ile birçok tanıdığımda destek ekibi desen zaten ilgilenmiyor he bu arada benim dediğim 5 sene öncesi ama o rezil firmanın değiştini sanmıyorum umarım değişmiştir.
Sıkıntı o zaten sen sıkıntı yaşayacaksın diye herkes yaşamaz ben yaşamadım bende MediaMarkt nefret ediyorum koca firma bana aynı ürünün muadili olmasına rağmen vermedi uğraşmak istemedim bende 3K'lık ürün 950 TL fatura tutarını verdiler sözde alman devi.
Sıkıntı o zaten sen sıkıntı yaşayacaksın diye herkes yaşamaz ben yaşamadım bende MediaMarkt nefret ediyorum koca firma bana aynı ürünün muadili olmasına rağmen vermedi uğraşmak istemedim bende 3K'lık ürün 950 TL fatura tutarını verdiler sözde alman devi.
Yaşamadıysan şanslısın dostum kaç tane arkadaşım ram aldı indirimden hepsini bozuk yolladılar değişim sürecinde kendi üstlerinede almıyorlar marka ile iletişime geçin diyorlar markada aldığınız yerle iletişime geçin diyor arada kalıyorsun.