c4rtes Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Merhaba, DualSense kolu almak istiyorum fakat şu anda güvenilir pek yer bulamadım bir tek D&R var o da istemediğim bir renk ve hangi sürümde olduğunu bilmiyorum kolun yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, DualSense kolu almak istiyorum fakat şu anda güvenilir pek yer bulamadım bir tek D&R var o da istemediğim bir renk ve hangi sürümde olduğunu bilmiyorum kolun yardımcı olursanız sevinirim.
tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 İnternetten mi alacaksın?
c4rtes Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 tetsuu dedi: İnternetten mi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Farketmiyor kanka stok ta olan bir mağaza varsa gidip te alabilirim. Eğer yoksa internetten de alabilirim orijinal olması yeterli.
tetsuu dedi: İnternetten mi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Farketmiyor kanka stok ta olan bir mağaza varsa gidip te alabilirim. Eğer yoksa internetten de alabilirim orijinal olması yeterli.