bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #11 Lee Yubin dedi: Kartın üzerinde fan yoksa fan takmalısın. Varsa termal macun değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Fan var ama böyle sıcaklıklara vurması zaten normal. Ama ben endişeleniyorum.
Lee Yubin dedi: Kartın üzerinde fan yoksa fan takmalısın. Varsa termal macun değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Fan var ama böyle sıcaklıklara vurması zaten normal. Ama ben endişeleniyorum.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 14 Nisan 2023 #12 bora yavuz özdemir dedi: Fan var ama böyle sıcaklıklara vurması zaten normal. Ama ben endişeleniyorum. Genişletmek için tıkla... Normal değil. 90 derece yüksektir.
bora yavuz özdemir dedi: Fan var ama böyle sıcaklıklara vurması zaten normal. Ama ben endişeleniyorum. Genişletmek için tıkla... Normal değil. 90 derece yüksektir.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 14 Nisan 2023 #13 Çok şikayetçi iseniz, satıp yeni alın.