Tomb Raider ve RDR2 için Türkçe yama kurmak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Nereden yüklemem lazım? Nereden yüklesem virüs bulaştırmam? Güvenilir bir yer var mı yama yükleyebileceğim? Arkadaşlarım Makine Çeviri'yi önerdi güvenilir midir?
Tomb Raider ve RDR2 için Türkçe yama kurmak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Nereden yüklemem lazım? Nereden yüklesem virüs bulaştırmam? Güvenilir bir yer var mı yama yükleyebileceğim? Arkadaşlarım Makine Çeviri'yi önerdi güvenilir midir?
Tomb Raider ve RDR2 için Türkçe yama kurmak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Nereden yüklemem lazım? Nereden yüklesem virüs bulaştırmam? Güvenilir bir yer var mı yama yükleyebileceğim? Arkadaşlarım makine çeviri'yi önerdi güvenilir midir?
Güvenilir çeviri için yüksek görüntülenme almak, VirusTotal linki koyulmuş, uzun bir süre önce açılmış, konu yorumları temiz olan konular örnek yukarıdaki RDR2 yaması.
Anonymous Çeviri (ücretli)
Makine çeviri (ücretsiz ancak makine çeviri)
Ayrıca istediğiniz oyunun yaması için örnek Elden Ring Türkçe yama diye konu açarsanız en düzgün olanını size söylerler.
Bakmak için yeni vaktim oldu çeviriyi 2. bilgisayarıma indirdim ve VirusTotal sonuçları böyle çıktı normal mi sorun olur mu? (videodaki ZIP dosyasının sonuçları)
Bakmak için yeni vaktim oldu çeviriyi 2. bilgisayarıma indirdim ve VirusTotal sonuçları böyle çıktı normal mi sorun olur mu? (videodaki ZIP dosyasının sonuçları)