E Enes Furkan Uygur Hectopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar ben bir sistem toplayacağım ancak vatan dışında başka bir yerden hiç alışveris yapmıyorum. Bayağı para vereceğim için yansın istemiyorum. Lütfen gerçekten güvenli olan büyük marketleri yazabilir misiniz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2015
Arkadaşlar ben bir sistem toplayacağım ancak vatan dışında başka bir yerden hiç alışveris yapmıyorum. Bayağı para vereceğim için yansın istemiyorum. Lütfen gerçekten güvenli olan büyük marketleri yazabilir misiniz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 2 Kasım 2015 #2 Vatan Bilgisayar, Eksen Bilgisayar gibi sitelerden forumda alışveriş yapanlar çok. Müşterileri Eksen Bilgisayar'dan memnun.
Vatan Bilgisayar, Eksen Bilgisayar gibi sitelerden forumda alışveriş yapanlar çok. Müşterileri Eksen Bilgisayar'dan memnun.
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #3 Sinerji ve İnventus.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 2 Kasım 2015 #4 Sinerji, Vatan, Eksen, İnventus.
Enes Özel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2015 #5 Vatan, Eksen, İnventus, Sinerji bu siteleri tavsiye ederim, gayet güvenilir siteler.