w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Şubat 2023 #1 Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey mi vardı satıldığını ilk defa duydum.
w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey mi vardı satıldığını ilk defa duydum.
ErdemTopcu Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 161 Makaleler 1 26 Şubat 2023 #3 Steam puanı alınmaz. Alacağın her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğede Steam puanı kazanırsın diye biliyorum. Düzeltme: Alınıyormuş
Steam puanı alınmaz. Alacağın her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğede Steam puanı kazanırsın diye biliyorum. Düzeltme: Alınıyormuş
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... İtemsatış. ErdemTopcu dedi: Steam puanı alınmaz. Alacağın her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğede Steam puanı kazanırsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alınıyor hocam para ile.
w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... İtemsatış. ErdemTopcu dedi: Steam puanı alınmaz. Alacağın her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğede Steam puanı kazanırsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alınıyor hocam para ile.
TaeTakemi Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 541 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #5 w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... İtem satışta satışı yüksek olan birinden alabilirsiniz komisyonu ödeyip ödemediğini sorun yeterli ödüyorsa 10k aldığınızda 10k gelecektir.
w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... İtem satışta satışı yüksek olan birinden alabilirsiniz komisyonu ödeyip ödemediğini sorun yeterli ödüyorsa 10k aldığınızda 10k gelecektir.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Şubat 2023 #6 M3HM3TY dedi: Hocam öyle bir şey mi vardı satıldığını ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Var tabi ki hocam. ErdemTopcu dedi: Steam puanı alınmaz. Alacağın her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğede Steam puanı kazanırsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam satan yerler var. TaeTakemi dedi: İtem satışta satışı yüksek olan birinden alabilirsiniz komisyonu ödeyip ödemediğini sorun yeterli ödüyorsa 10k aldığınızda 10k gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam itemsatıştan pek anlamam ama yüksek olan derken anlamadım, birde oraya bakıyım.
M3HM3TY dedi: Hocam öyle bir şey mi vardı satıldığını ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Var tabi ki hocam. ErdemTopcu dedi: Steam puanı alınmaz. Alacağın her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğede Steam puanı kazanırsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam satan yerler var. TaeTakemi dedi: İtem satışta satışı yüksek olan birinden alabilirsiniz komisyonu ödeyip ödemediğini sorun yeterli ödüyorsa 10k aldığınızda 10k gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam itemsatıştan pek anlamam ama yüksek olan derken anlamadım, birde oraya bakıyım.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 833 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 26 Şubat 2023 #7 Yanlış bilgi w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
w1llard dedi: Dostlar iyi geceler dilerim. Steam dükkan puanı almak istiyorum fakat nereden güvenli alabilirim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
S spRinTv2 Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #8 Ben buradan almıştım ama kendisinin şu anda ilanı yok mesaj atarsanız geri döner. https://www.gamesatis.com/magaza/steampuan
Ben buradan almıştım ama kendisinin şu anda ilanı yok mesaj atarsanız geri döner. https://www.gamesatis.com/magaza/steampuan
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.755 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #9 İtemsatisdan alabilirsin 5.000 puanı 15 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Profilinize ödül göndererek alabiliyorsunuz.
İtemsatisdan alabilirsin 5.000 puanı 15 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Profilinize ödül göndererek alabiliyorsunuz.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Şubat 2023 #10 Loud dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var hocam, araştırısanız görebilirsiniz. Şimşek McQueenn dedi: İtemsatisdan alabilirsin 5.000 puanı 15 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Profilinize ödül göndererek alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam itemsatış da bulamadım, zahmet olmazsa link atabilir misiniz? spRinTv2 dedi: Ben buradan almıştım ama kendisinin şu anda ilanı yok mesaj atarsanız geri döner. https://www.gamesatis.com/magaza/steampuan Genişletmek için tıkla... Deneyim hocam.
Loud dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var hocam, araştırısanız görebilirsiniz. Şimşek McQueenn dedi: İtemsatisdan alabilirsin 5.000 puanı 15 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Profilinize ödül göndererek alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam itemsatış da bulamadım, zahmet olmazsa link atabilir misiniz? spRinTv2 dedi: Ben buradan almıştım ama kendisinin şu anda ilanı yok mesaj atarsanız geri döner. https://www.gamesatis.com/magaza/steampuan Genişletmek için tıkla... Deneyim hocam.