Güvenilir sürücü yükleme programı önerisi

clash royale

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, laptopuma yeni format attım. Güvenilir bir sürücü yükleme programı arıyorum. İnternette çoğu kişinin Driver Booster'a güvenilir bakmadığını gördüm. Onun dışında bir program olursa sevinirim.

Driver programlari onermem laptopun modelini yazarak sonuna driver yaz orijinal sitesinden indir.

Laptop olduğu için direk üretici sitesine girerek sürücüleri indirebilirsiniz, lakin benim önerim tüm sürücüleri tek tek üreticinin (sürücü üreticisi) kendi sitesinden en son sürümünü yüklemek. Böylece hem en güvenlisini hem de en güncelini elde etmiş olursunuz.

IObit Driver'ı kullanıyorum sana da öneririm.
Bu tür programlara pek güvenmeyin derim.

Ekran kartı sürücünü elle kur. Windows Update'lerini yap. Anakartının uygulaması varsa onu kur ve güncellemeleri yap. Başka ne idiği belirsiz uygulamalar kullanmayın, yoksa tekrardan format atmak zorunda kalırsınız.

Ekran kartı sürücüsü harici diğer sürücüleri Windows Update oldukça iyi yüklüyor. Eğer bir sıkıntı olursa laptop markasının üretici sitesinden driverı elinle yüklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…