O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 23 Temmuz 2022 #21 Noodleyiyenkel dedi: Hocam Tixati torrent istemci programını tavsiye eder misin? Genişletmek için tıkla... Adını ilk defa duydum bilindiklere yönelmek daha iyi.
Noodleyiyenkel dedi: Hocam Tixati torrent istemci programını tavsiye eder misin? Genişletmek için tıkla... Adını ilk defa duydum bilindiklere yönelmek daha iyi.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 23 Temmuz 2022 #22 musallat.exe dedi: Torrent'in her türlüsü virüstür, illettir. Korsandan crackten uzak durun, ama torrenten kaçın demiş büyüklerimiz. Genişletmek için tıkla... Torrent bir araçtır. Dosya aktarma aracı diyebiliriz kısaca. Güvendiğin kaynaklardan kullandığın sürece problem olmuyor.
musallat.exe dedi: Torrent'in her türlüsü virüstür, illettir. Korsandan crackten uzak durun, ama torrenten kaçın demiş büyüklerimiz. Genişletmek için tıkla... Torrent bir araçtır. Dosya aktarma aracı diyebiliriz kısaca. Güvendiğin kaynaklardan kullandığın sürece problem olmuyor.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 23 Temmuz 2022 #23 musallat.exe dedi: Torrent'in her türlüsü virüstür, illettir. Korsandan crackten uzak durun, ama torrenten kaçın demiş büyüklerimiz. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil. Zinadan ve alkolden uzak durun, ama sigaradan kaçın demişler.
musallat.exe dedi: Torrent'in her türlüsü virüstür, illettir. Korsandan crackten uzak durun, ama torrenten kaçın demiş büyüklerimiz. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil. Zinadan ve alkolden uzak durun, ama sigaradan kaçın demişler.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 23 Temmuz 2022 #24 Noodleyiyenkel dedi: Hocam tixati Torrent istemci programını tavsiye eder misin? Genişletmek için tıkla... qBitTorrent kullan, geç. Bilindik ve açık kaynaklı yazılım.
Noodleyiyenkel dedi: Hocam tixati Torrent istemci programını tavsiye eder misin? Genişletmek için tıkla... qBitTorrent kullan, geç. Bilindik ve açık kaynaklı yazılım.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 23 Temmuz 2022 #25 uTorrent en iyisi.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 23 Temmuz 2022 #26 Prime777 dedi: Dediğiniz Torrent istemcileri zaten zararlı yazılım içermiyor. Defender, PUP olarak algılıyordur yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... İndirdiği yer güvenli olmayabilir.
Prime777 dedi: Dediğiniz Torrent istemcileri zaten zararlı yazılım içermiyor. Defender, PUP olarak algılıyordur yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... İndirdiği yer güvenli olmayabilir.
musallat.exe Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 23 Temmuz 2022 #27 Ester Hirsch dedi: Hayır öyle değil. Zinadan ve alkolden uzak durun, ama sigaradan kaçın demişler. Genişletmek için tıkla... Tüh ya öyle miydi
Ester Hirsch dedi: Hayır öyle değil. Zinadan ve alkolden uzak durun, ama sigaradan kaçın demişler. Genişletmek için tıkla... Tüh ya öyle miydi
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #28 Hououin Kyouma dedi: qBitTorrent kullan, geç. Bilindik ve açık kaynaklı yazılım. Genişletmek için tıkla... Virüs yok ve reklam yok demi hocam?
Hououin Kyouma dedi: qBitTorrent kullan, geç. Bilindik ve açık kaynaklı yazılım. Genişletmek için tıkla... Virüs yok ve reklam yok demi hocam?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 23 Temmuz 2022 #29 Noodleyiyenkel dedi: Virüs yok ve reklam yok değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Virüs vb. yazılımlar yok, ayrıca reklam da göremedim. Çok abartıyorsun bence.
Noodleyiyenkel dedi: Virüs yok ve reklam yok değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Virüs vb. yazılımlar yok, ayrıca reklam da göremedim. Çok abartıyorsun bence.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #30 InternetciMen dedi: Virüs vb. yazılımlar yok, ayrıca reklam da göremedim. Çok abartıyorsun bence. Eki Görüntüle 1460971 Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteden indirsem virüs bulaşır mı? qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org
InternetciMen dedi: Virüs vb. yazılımlar yok, ayrıca reklam da göremedim. Çok abartıyorsun bence. Eki Görüntüle 1460971 Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteden indirsem virüs bulaşır mı? qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org