K Konsol897 Femtopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Yama programının veya sitesinin ücretli olması önemli değil. Sitenin güvenilir olması ve hiçbir şekilde virüs uyarısı vermemesi yeterli. Böyle bir yama programı veya sitesi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
Yama programının veya sitesinin ücretli olması önemli değil. Sitenin güvenilir olması ve hiçbir şekilde virüs uyarısı vermemesi yeterli. Böyle bir yama programı veya sitesi var mı?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.399 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 5 Haziran 2025 #2 Hangar Çeviri | Türkçe Oyun Çeviri hangarceviri.com, Türkçe olmayan oyunlar için Türkçe çeviri, yapmasının yanı sıra dublajda yaparak Türk yama sektörüne katkıda bulunmaktadır. www.hangarceviri.com Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com
Hangar Çeviri | Türkçe Oyun Çeviri hangarceviri.com, Türkçe olmayan oyunlar için Türkçe çeviri, yapmasının yanı sıra dublajda yaparak Türk yama sektörüne katkıda bulunmaktadır. www.hangarceviri.com Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com
K Konsol897 Femtopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 01:52 #3 Leon Dayı dedi: Hangar Çeviri | Türkçe Oyun Çeviri hangarceviri.com, Türkçe olmayan oyunlar için Türkçe çeviri, yapmasının yanı sıra dublajda yaparak Türk yama sektörüne katkıda bulunmaktadır. www.hangarceviri.com Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... Kanka dün anymous uygulamasını Microsoft storeden indirdim yama kurdum trojen uyarısı verdi virüs olmadığını söylüyorlar umarım sorun olmaz
Leon Dayı dedi: Hangar Çeviri | Türkçe Oyun Çeviri hangarceviri.com, Türkçe olmayan oyunlar için Türkçe çeviri, yapmasının yanı sıra dublajda yaparak Türk yama sektörüne katkıda bulunmaktadır. www.hangarceviri.com Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... Kanka dün anymous uygulamasını Microsoft storeden indirdim yama kurdum trojen uyarısı verdi virüs olmadığını söylüyorlar umarım sorun olmaz