Güvenilir Tweak önerisi

dombo

Femtopat
Daha fazla  
Telefonuma JB attım fakat hiçbir Tweak'e güvenemediğim için bir şey yüklemedim. checkra1N'in kendi repolarında da güzel tema bulamadım. iOS 16'ya benzetebileceğim ve güvenilir Tweak'ler var mı acaba? @EsatKa

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuma JB attım fakat hiçbir Tweak'e güvenemediğim için bir şey yüklemedim. checkra1N'in kendi repolarında da güzel tema bulamadım. iOS 16'ya benzetebileceğim ve güvenilir Tweak'ler var mı acaba? @EsatKa

Tam olarak bilmiyorum hocam, çoğu Tweak güvenilirdir, Tweak'lerin isimlerini internette araştırarak güvenilir olup olmadıklarına bakabilirsiniz.

Tam olarak bilmiyorum hocam, çoğu Tweak güvenilirdir, Tweak'lerin isimlerini internette araştırarak güvenilir olup olmadıklarına bakabilirsiniz.
Hocam aşağıya bıraktım bir bakar mısınız acaba? Bildiklerinizi, iyi veya kötü şeklinde belirtebilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Kullanılan Tweak'ler
1) Noctis12 (Dark Mod - Karanlık Mod)
2) Neptune For iPhone (Home Bar - Bildirim Merkezi - Denetim Merkezi)
3) HsWidgets (Widget)
4) Appellancy (FaceID) (bunu muhtemelen kullanmayacağım)

Hocam aşağıya bıraktım bir bakar mısınız acaba? Bildiklerinizi, iyi veya kötü şeklinde belirtebilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Kullanılan Tweak'ler
1) Noctis12 (Dark Mod - Karanlık Mod)
2) Neptune For iPhone (Home Bar - Bildirim Merkezi - Denetim Merkezi)
3) HsWidgets (Widget)
4) Appellancy (Face ID) (bunu muhtemelen kullanmayacağım)

Attığınız repolardan sadece Thebigboss'u kullanmıştım, ondan dolayı sadece onu biliyorum, onun dışında:
Noctis12 güvenilirdir
Neptune for IPhone'da güvenilirdir, bunun dışında LittleXS Tweak'inede bakabilirsiniz hocam.
HaWigdets Tweak'ini çok kısa bir süreliğine kullanmıştın, yanlış bilmiyorsam güvenilir.
Appellancy bütün yüzlerde şifreyi açıyor hocam, güvenilir değil, kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Attığınız repolardan sadece Thebigboss'u kullanmıştım, ondan dolayı sadece onu biliyorum, onun dışında:
Noctis12 güvenilirdir
Neptune for IPhone'da güvenilirdir, bunun dışında LittleXS Tweak'inede bakabilirsiniz hocam.
HaWigdets Tweak'ini çok kısa bir süreliğine kullanmıştın, yanlış bilmiyorsam güvenilir.
Appellancy bütün yüzlerde şifreyi açıyor hocam, güvenilir değil, kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Teşekkür ederim hocam. Appellancy zaten kullanmayacaktım. Onun dışındakileri kullanabilirim yani. İçimi rahatlattınız. Repoları ekleyip bahsettiğim tweakleri eklesem bir sorun çıkmaz anladığım kadarıyla.

Teşekkür ederim hocam. Appellancy zaten kullanmayacaktım. Onun dışındakileri kullanabilirim yani. İçimi rahatlattınız. Repoları ekleyip bahsettiğim Tweak'leri eklesem bir sorun çıkmaz anladığım kadarıyla.

Evet hocam, bir sorun çıkmaz. Bir sorunla vs. Karşılaşırsanız gene yazabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı