Merhaba dostlar, epeydir bir VDS sağlayıcısı bulma içerisindeyim Makine'nin içerisine oyun sunucuları, plex, depolama, web hosting gibi birden çok da yazılımlar kuracağım evimde Raspberry Pi 5 kullanıyorum ama yeterli gelmemeye başladı haliyle bulmaya çalıştığım kriterler %99 uptime, İstanbul lokasyon ve Ryzen işlemcili olması oyunlayici diye bir firma buldum tabii emin olamadım sizlerin de önerebileceğiniz başka sağlayıcılar varsa duymak isterim, teşekkürler.
Bir sunucum biraz yeni bir firma yeni firmaları açıkçası çok önermiyorum ama iyiyse alınabilir tabi biraz vakit geçmesi gerekiyor.
Keyubu son 1-2 yıla kadar çok iyiydi sonra bozdu bence ddos sorunları, Uptime...
Oyunlayıcı uygun fiyatlı iş görür 1 aylık VDS almıştım yaklaşık 1-2 saatlik bir down vardı network problemi. Yeni firmalarada şans vermek gerekiyor tabiki bir sunucumda denenebilir kendim bulutatom kullanıyorum onlarda bir problem yaşamadım.
Bir sunucum biraz yeni bir firma yeni firmaları açıkçası çok önermiyorum ama iyiyse alınabilir tabii biraz vakit geçmesi gerekiyor.
Keyubu son 1-2 yıla kadar çok iyiydi sonra bozdu bence DDoS sorunları, uptime...
Oyunlayıcı uygun fiyatlı iş görür 1 aylık VDS almıştım yaklaşık 1-2 saatlik bir down vardı network problemi. Yeni firmalarada şans vermek gerekiyor tabii ki bir sunucumda denenebilir kendim bulutatom kullanıyorum onlarda bir problem yaşamadım.
En son 2 ay önce kullanım sağladım. Papara kapandığı için artık kullanamıyorum. Keyubu o zamandan beridir 2 yıldır kullanıyorum ara sıra taşıma vs. oluyor onun dışında bende fazla sıkıntı çıkmıyordu tabii kişiden kişiye değişebilir de. Bana göre iyiydi ihtiyacımı karşılıyordu.
Bir sunucum biraz yeni bir firma yeni firmaları açıkçası çok önermiyorum ama iyiyse alınabilir tabii biraz vakit geçmesi gerekiyor.
Keyubu son 1-2 yıla kadar çok iyiydi sonra bozdu bence DDoS sorunları, uptime...
Oyunlayıcı uygun fiyatlı iş görür 1 aylık VDS almıştım yaklaşık 1-2 saatlik bir down vardı network problemi. Yeni firmalarada şans vermek gerekiyor tabii ki bir sunucumda denenebilir kendim bulutatom kullanıyorum onlarda bir problem yaşamadım.
En son 2 ay önce kullanım sağladım. Papara kapandığı için artık kullanamıyorum. Keyubu o zamandan beridir 2 yıldır kullanıyorum ara sıra taşıma vs. oluyor onun dışında bende fazla sıkıntı çıkmıyordu tabii kişiden kişiye değişebilir de. Bana göre iyiydi ihtiyacımı karşılıyordu.