Güvenilir ve hızlı tarayıcı önerisi

Uzun zamandır Brave kullanıyordum cidden ağır çalışan bir tarayıcı olduğunu sonradan fark ettim. Benim önerim Edge'den yana olur. Son güncellemelerde bir hayli yol kat ettiler. Kaynak kullanımı azalmış, optimizasyon sorunları azalmış.

Brave deneyebilirsiniz ben kullanıyorum ve gayet memnumum ki arka plan kullanımı olarakda daha az iş yapıyor ayarlardan bunu özelleştirebilirsiniz.

Nasıl bir yavaşlık gördünüz hocam ben de kullanıyorum herhangi bir ağırlık hissetmedim açıkçası neden şikayetçisiniz belki bende başka tarayıcı geçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi bütün tarayıcıları yükleyeceğiz bir araya. Ondan sonra hepsini tek tek deneyeceğiz, hangisi performanslı ise onu kullanacağım (Opera ve Opera GX hariç.)

Nasıl bir yavaşlık gördünüz hocam ben de kullanıyorum herhangi bir ağırlık hissetmedim açıkçası neden şikayetçisiniz belki bende başka tarayıcı geçebilirim.
Hocam Brave anladığım kadarıyla önbelleğe almadığı siteleri aşırı yavaş açıyor. Edge'de böyle bir problem yaşamadım. Ama cidden aradaki farkı farklı bir tarayıcıda hissedersiniz. Temiz kurulum olarak ikisinde de aynı siteyi açmayı deneyin. Fark oluyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…