Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Kasım 2019 #21 Kaspersky Virus Removal Tool (KVRT) ile bilgisayarınızı taratıp zararlı yazılımları temizleyin sonra da üzerine Avast Free kurun. Ben virüslü bilgisayarlara hep bunu uyguluyorum ve gayet etkili.
Kaspersky Virus Removal Tool (KVRT) ile bilgisayarınızı taratıp zararlı yazılımları temizleyin sonra da üzerine Avast Free kurun. Ben virüslü bilgisayarlara hep bunu uyguluyorum ve gayet etkili.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #22 En iyi antivirüs kullanıcının kendisi. Uzun süredir Avast kullanıyorum ve bir şikâyetim olmadı. Virüs nedir Xp zamanından beri bilmem.
En iyi antivirüs kullanıcının kendisi. Uzun süredir Avast kullanıyorum ve bir şikâyetim olmadı. Virüs nedir Xp zamanından beri bilmem.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.554 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Kasım 2019 #23 tercan dedi: Hitap derken? en iyi koruması olan ve olmayan programlar vardır, antivirüs testleri de bunun için yapılır. Genişletmek için tıkla... Örneğin adamın bilgisayarı düşüktür Kaspersky yerine Webroot kullanır. Ya da arayüzleri kullanamaz, sürekli yanlış tespit yapar vs.
tercan dedi: Hitap derken? en iyi koruması olan ve olmayan programlar vardır, antivirüs testleri de bunun için yapılır. Genişletmek için tıkla... Örneğin adamın bilgisayarı düşüktür Kaspersky yerine Webroot kullanır. Ya da arayüzleri kullanamaz, sürekli yanlış tespit yapar vs.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 22 Kasım 2019 #24 Ücretli olarak: Kaspersky Internet Security Bitdefender TrendMicro Ücretsiz olarak: Kaspersky Security Cloud Free Comodo İnternet Security (@Akil Gündoğan arkadaşın verdiği konfigürasyon ile) Bitdefender Free Panda Free Antivirüs
Ücretli olarak: Kaspersky Internet Security Bitdefender TrendMicro Ücretsiz olarak: Kaspersky Security Cloud Free Comodo İnternet Security (@Akil Gündoğan arkadaşın verdiği konfigürasyon ile) Bitdefender Free Panda Free Antivirüs
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 22 Kasım 2019 #25 Ribozom dedi: Örneğin adamın bilgisayarı düşüktür Kaspersky yerine Webroot kullanır. Ya da arayüzleri kullanamaz, sürekli yanlış tespit yapar vs. Genişletmek için tıkla... Düşük bilgisayar mı kaldı hangi devirde yaşıyoruz.
Ribozom dedi: Örneğin adamın bilgisayarı düşüktür Kaspersky yerine Webroot kullanır. Ya da arayüzleri kullanamaz, sürekli yanlış tespit yapar vs. Genişletmek için tıkla... Düşük bilgisayar mı kaldı hangi devirde yaşıyoruz.