Myhtical Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #11 XPLSG dedi: Proton veya windscribe iyidir. Genişletmek için tıkla... Proton kullanmadım. Ama windscribe hakkında pek iyi olduğu konusunda şüphelerim var (kullanıyorum bu arada)
XPLSG dedi: Proton veya windscribe iyidir. Genişletmek için tıkla... Proton kullanmadım. Ama windscribe hakkında pek iyi olduğu konusunda şüphelerim var (kullanıyorum bu arada)
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #12 mizzy dedi: Açıldı mı? Bende kapalı hala. Genişletmek için tıkla... Bende açıldı yavaş ilerleyen bir durum galiba.
mizzy dedi: Açıldı mı? Bende kapalı hala. Genişletmek için tıkla... Bende açıldı yavaş ilerleyen bir durum galiba.
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.852 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #13 Helenski dedi: Bende açıldı yavaş ilerleyen bir durum galiba. Genişletmek için tıkla... Umarım açılır hemen ya.
Helenski dedi: Bende açıldı yavaş ilerleyen bir durum galiba. Genişletmek için tıkla... Umarım açılır hemen ya.
swardark31 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #14 mizzy dedi: Açıldı mı? Bende kapalı hala. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.497 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #15 Free VPN ler genelde yavaş oluyor. VPN programı kurarak değil ama eklenti olarak kullanıyorum. Dün windscribe eklentisini kurdum ve çok şaşırdım. (Firefox. Diğer tarayıcılar için de durum aynı olmalı.) Son derece hızlı ve aylık 10 GB ücretsiz.
Free VPN ler genelde yavaş oluyor. VPN programı kurarak değil ama eklenti olarak kullanıyorum. Dün windscribe eklentisini kurdum ve çok şaşırdım. (Firefox. Diğer tarayıcılar için de durum aynı olmalı.) Son derece hızlı ve aylık 10 GB ücretsiz.