RTX 2060 almayı düşünüyorum, fiyatı 2900-2500 arası olursa almayı düşünüyorum. RTX 2070 Nanokatalog'da ve Newegg'de 3200 TL, sizce bu sitelerden RTX 2060 almalı mıyım? Herhangi bir sıkıntı çıkma ihtimali yüksek mi?
Nanokatalog ithalat garantili. Evga mesela uluslararası garanti sunuyor o tarz markalar alınabilir.
MSİ Armor modelleri ucuz olur genelde belki o alınabilir iyi fiyata çıkarsa.
Nanokatalog ithalat garantili. Evga mesela uluslararası garanti sunuyor o tarz markalar alınabilir.
MSİ Armor modelleri ucuz olur genelde belki o alınabilir iyi fiyata çıkarsa.
Nano katalog şikayetleri genelde geç teslimat yönünde. Ama aldığınız ürünün ön sipariş mi yoksa stoktan teslimmi olduğunu kontrol edin ona göre Alışveriş yapın. Ürünü teslim almayıp parası kalan görmedim henüz.
Geç gelmesi en büyük sorun ve arıza durumunda yurt dışında gönderiyor aldığı ülkenin garantisinde geçerli oluyor. Arada az fiyat farkı varsa buradan almanız daha iyi olur.
Geç gelmesi en büyük sorun ve arıza durumunda yurt dışında gönderiyor aldığı ülkenin garantisinde geçerli oluyor. Arada az fiyat farkı varsa buradan almanız daha iyi olur.
İndirim beklenebilir KDV indiriminde çok uygun fiyata satılıyor. Ön sipariş kesin değil gecikirse beklersiniz tamamen kartın tedarik durumuna bağlı ön sipariş vermenin bence bir anlamı yok stoklara girdiğinde alırsınız aynı şey.
İndirim beklenebilir KDV indiriminde çok uygun fiyata satılıyor. Ön sipariş kesin değil gecikirse beklersiniz tamamen kartın tedarik durumuna bağlı ön sipariş vermenin bence bir anlamı yok stoklara girdiğinde alırsınız aynı şey.