Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 13 Mayıs 2024 #1 Merhaba, birkaç site önermişlerdi fakat yorumlarını okuduğumda çoğu geçersiz oluyormuş. Bana pahalı olmayan güvenilir key satan site önerir misiniz?
Merhaba, birkaç site önermişlerdi fakat yorumlarını okuduğumda çoğu geçersiz oluyormuş. Bana pahalı olmayan güvenilir key satan site önerir misiniz?
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 13 Mayıs 2024 #2 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans kullanabilirsiniz.
alisltnw Femtopat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #3 Berk Chelik dedi: Merhaba, birkaç site önermişlerdi fakat yorumlarını okuduğumda çoğu geçersiz oluyormuş. Bana pahalı olmayan güvenilir key satan site önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... item satış diye bir site var hocam ben ordan almıştım bi sıkıntı çıkmamıştı bir göz atın isterseniz
Berk Chelik dedi: Merhaba, birkaç site önermişlerdi fakat yorumlarını okuduğumda çoğu geçersiz oluyormuş. Bana pahalı olmayan güvenilir key satan site önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... item satış diye bir site var hocam ben ordan almıştım bi sıkıntı çıkmamıştı bir göz atın isterseniz
B bursercan Femtopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 Merhaba Sağlam lisans ve key sepeti sitelerinden alabilirsiniz.Ben en son windows 11 pro ve office 2021 aldım key sepetinden.Hatta kaspersky de aldım fakat ellerinde mevcut olmadığı için antivirüs ödememi iade ettiler.Linkini de aşağıya bırakıyorum. Key Sepeti - Dijital Lisans Satın Al Key Sepeti, Windows ve MAC için Dijital Lisans Anahtarı Ürünleri En iyi Fiyatlarla. 7/24 Anında Teslimat ile Dijital Lisans Anahtarı Satın Al. keysepeti.com
Merhaba Sağlam lisans ve key sepeti sitelerinden alabilirsiniz.Ben en son windows 11 pro ve office 2021 aldım key sepetinden.Hatta kaspersky de aldım fakat ellerinde mevcut olmadığı için antivirüs ödememi iade ettiler.Linkini de aşağıya bırakıyorum. Key Sepeti - Dijital Lisans Satın Al Key Sepeti, Windows ve MAC için Dijital Lisans Anahtarı Ürünleri En iyi Fiyatlarla. 7/24 Anında Teslimat ile Dijital Lisans Anahtarı Satın Al. keysepeti.com
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 13 Mayıs 2024 #5 Hangisini almam gerekir?
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #6 Berk Chelik dedi: Eki Görüntüle 2194447 Hangisini almam gerekir? Genişletmek için tıkla... OEM almanız daha mantıklı olur.
Berk Chelik dedi: Eki Görüntüle 2194447 Hangisini almam gerekir? Genişletmek için tıkla... OEM almanız daha mantıklı olur.
B bursercan Femtopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #7 Yanlış bilgi OEM kişiye özel lisanstır. Hani eskiden CD ile satılırdı ya. İşte o bu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2024
rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.820 Çözümler 2 13 Mayıs 2024 #8 Berk Chelik dedi: Eki Görüntüle 2194447 Hangisini almam gerekir? Genişletmek için tıkla... OEM olan lisansı ana kart ile ilişkilendirir ve format attıktan sonra kodu tekrar girmeye gerek kalmadan kullanabilirsiniz o bilgisayarda.
Berk Chelik dedi: Eki Görüntüle 2194447 Hangisini almam gerekir? Genişletmek için tıkla... OEM olan lisansı ana kart ile ilişkilendirir ve format attıktan sonra kodu tekrar girmeye gerek kalmadan kullanabilirsiniz o bilgisayarda.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #9 bursercan dedi: OEM kişiye özel lisanstır. Hani eskiden CD ile satılırdı ya. İşte o bu. Genişletmek için tıkla... CD ile satılanlar Retail oluyor.
bursercan dedi: OEM kişiye özel lisanstır. Hani eskiden CD ile satılırdı ya. İşte o bu. Genişletmek için tıkla... CD ile satılanlar Retail oluyor.
B bursercan Femtopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #10 KingExodus dedi: CD ile satılanlar Retail oluyor. Genişletmek için tıkla... Tek pc için olanlarından demek değil miydi?Ben mi yanlış hatırlıyorum.1 bilgisayar için kullanabiliyorduk
KingExodus dedi: CD ile satılanlar Retail oluyor. Genişletmek için tıkla... Tek pc için olanlarından demek değil miydi?Ben mi yanlış hatırlıyorum.1 bilgisayar için kullanabiliyorduk