KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar güvenilir orijinal virus programı var mı PC'yi kurduktan sonra virus programı kurmadım kurmalı mıyım sizce?
Merhaba arkadaşlar güvenilir orijinal virus programı var mı PC'yi kurduktan sonra virus programı kurmadım kurmalı mıyım sizce?
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #3 Eğer normal bir kullanıcıysanız Windows ile gelen Defender size yetecektir fakat riskli işlerle uğraşıyorsanız Kaspersky önerimdir.
Eğer normal bir kullanıcıysanız Windows ile gelen Defender size yetecektir fakat riskli işlerle uğraşıyorsanız Kaspersky önerimdir.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #4 KRYPTON1X dedi: Merhaba arkadaşlar güvenilir orijinal virus programı var mı PC'yi kurduktan sonra virus programı kurmadım kurmalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Crack kullanmayıp güvensiz sitelere girmeyip önüne çıkan reklamlara tıklamıyorsan kurmana gerek yok.
KRYPTON1X dedi: Merhaba arkadaşlar güvenilir orijinal virus programı var mı PC'yi kurduktan sonra virus programı kurmadım kurmalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Crack kullanmayıp güvensiz sitelere girmeyip önüne çıkan reklamlara tıklamıyorsan kurmana gerek yok.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #5 @BigBlackMan arada yanlışlıkla reklamlara tıklıyorum istemeyerek bir de hocam Knight oynadığım için güvenlik önemli biraz.
@BigBlackMan arada yanlışlıkla reklamlara tıklıyorum istemeyerek bir de hocam Knight oynadığım için güvenlik önemli biraz.
Mehmet Turann Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Yer Antalya 1 Eylül 2021 #6 Malwarebytes.
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #7 Mehmet Turann dedi: Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti-virüs programı değil, anti-malware programıdır.
Mehmet Turann dedi: Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti-virüs programı değil, anti-malware programıdır.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #8 ESET programı nasıl.
Mehmet Turann Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Yer Antalya 1 Eylül 2021 #9 Clurtix dedi: Malwarebytes Anti-Virüs programı değil, anti-malware programıdır? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Şimdi virüsleri bulmuyor mu bu program. Bunca zaman boşuna kullanmışım .
Clurtix dedi: Malwarebytes Anti-Virüs programı değil, anti-malware programıdır? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Şimdi virüsleri bulmuyor mu bu program. Bunca zaman boşuna kullanmışım .
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #10 Mehmet Turann dedi: Nasıl yani. Şimdi virüsleri bulmuyor mu bu program. Bunca zaman boşuna kullanmışım . Genişletmek için tıkla... Virüsleri çok iyi bir şekilde buluyor fakat bilgisayara anti-virüs programları (Avast, Kaspersky) gibi koruma sağlamaz. Çözüldü: Antimalware ile antivirus arasındaki fark nedir? Auslogics Anti-Malware programını kullanıyorum bunun yanına virüs programı kurmama gerek var mı ikisi de aynı işi mi yapıyor? Bir de internet security programları var biraz kafam karşıtı açıkçası. www.technopat.net Şu konuya bakabilirsiniz.
Mehmet Turann dedi: Nasıl yani. Şimdi virüsleri bulmuyor mu bu program. Bunca zaman boşuna kullanmışım . Genişletmek için tıkla... Virüsleri çok iyi bir şekilde buluyor fakat bilgisayara anti-virüs programları (Avast, Kaspersky) gibi koruma sağlamaz. Çözüldü: Antimalware ile antivirus arasındaki fark nedir? Auslogics Anti-Malware programını kullanıyorum bunun yanına virüs programı kurmama gerek var mı ikisi de aynı işi mi yapıyor? Bir de internet security programları var biraz kafam karşıtı açıkçası. www.technopat.net Şu konuya bakabilirsiniz.