Güvenilir VPN Chrome eklentisi önerisi

Erdoss

Centipat
Daha fazla  
Aternos'ta sıra bekleme sorunu çok oluyor artık. Ve VPN açıp yeni hesap açarsanız düzelir diyorlar çoğu yerde. Programda indirmek istemiyorum Chrome eklentisi olacak. Hızı biraz önemli ama yavaşta olmasın. En önemlisi güvenilir olması. Öneriniz var mı?

Değerlendirmelerinde şu an eklenti olarak çalışmıyor yazıyor ve " bu uzantı, Chrome uzantılarıyla ilgili en iyi uygulamaları izlemediğinden yakında desteklenmeyebilir. " yazıyor düzgün çalışıcağını çok tahmin etmiyorum.

Artı olarak ücretsiz olsun demeyi unutmuşum. Bu ara touch VPN diye bir eklenti buldum bu güvenilir mi?

Son düzenleme:
Değerlendirmelerinde şu an eklenti olarak çalışmıyor yazıyor ve " bu uzantı, Chrome uzantılarıyla ilgili en iyi uygulamaları izlemediğinden yakında desteklenmeyebilir. " yazıyor düzgün çalışıcağını çok tahmin etmiyorum.

Artı olarak ücretsiz olsun demeyi unutmuşum. Bu ara touch VPN diye bir eklenti buldum bu güvenilir mi?
Hocam eklenti mağzasındaki yorumları çok ciddiye almayın, eklenti aylık 10gb'a kadar ücretsiz. Kendiniz bir deneyin.

Touch VPN'in güvenilir olduğunu sanmam. Chrome'un eklenti sayfasında web geçmişini de görüntüleyebilmesi çok şüpheli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı