Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #11 Telefon aktivasyonu işi nedir anlamadım ama herhalde üretip mi veriyorlar onu bilmiyorum. Ama dediklerim harfiyen doğru yani sana orijinal Key satmış olsalardı başka hiçbir şeye ihtiyacın olmayacaktı.
Telefon aktivasyonu işi nedir anlamadım ama herhalde üretip mi veriyorlar onu bilmiyorum. Ama dediklerim harfiyen doğru yani sana orijinal Key satmış olsalardı başka hiçbir şeye ihtiyacın olmayacaktı.
c0s4r Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #12 Ben Aliexpress üzerinden 3, 30 dolara aldım. Kupon kullanarak0, 3'a geldi. Tek sıkıntısı telefon aktivasyonu yapmak gerekiyor.
Ben Aliexpress üzerinden 3, 30 dolara aldım. Kupon kullanarak0, 3'a geldi. Tek sıkıntısı telefon aktivasyonu yapmak gerekiyor.
xxvoyt Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 51 Makaleler 1 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #13 c0s4r dedi: Ben Aliexpress üzerinden 3, 30 dolara aldım. Kupon kullanarak0, 3'a geldi. Tek sıkıntısı telefon aktivasyonu yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... telefon aktivasyonu gerekiyorsa eğer kazık yemişsin usta ben o işi ücretsiz hallettim
c0s4r dedi: Ben Aliexpress üzerinden 3, 30 dolara aldım. Kupon kullanarak0, 3'a geldi. Tek sıkıntısı telefon aktivasyonu yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... telefon aktivasyonu gerekiyorsa eğer kazık yemişsin usta ben o işi ücretsiz hallettim