SingleMove Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:49 #1 Windows 11 anahtarı alacağım da, nereden alınması gerekir bilmiyorum. Güvenilir bir yer önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 18:00
Windows 11 anahtarı alacağım da, nereden alınması gerekir bilmiyorum. Güvenilir bir yer önerirseniz sevinirim.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.435 Çözümler 139 Salı 18:01 #2 Sağlam Lisans.
Abdullah91 Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Otomasyon Teknikeri Salı 18:01 #3 Sağlamlisans iyidir, hoştur Yıllardır kullanıyorum.
SingleMove Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:02 #4 Lusadris dedi: Sağlam Lisans. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Pro sürümü ile Home sürümü arasında çok bir fark var mı? Pro sürümü almaya değer mi?
Lusadris dedi: Sağlam Lisans. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Pro sürümü ile Home sürümü arasında çok bir fark var mı? Pro sürümü almaya değer mi?
Abdullah91 Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Otomasyon Teknikeri Salı 18:04 #5 Hyper-V kullanmıyor ve görsele çok takılmıyorsanız bence gerek yok. Pro özelliklerinin pek çoğunu zaten günlük kullanıcılar kullanmıyor.
Hyper-V kullanmıyor ve görsele çok takılmıyorsanız bence gerek yok. Pro özelliklerinin pek çoğunu zaten günlük kullanıcılar kullanmıyor.
lecx Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:04 #6 SingleMove dedi: Windows 11 anahtarı alacağım da, nereden alınması gerekir bilmiyorum. Güvenilir bir yer önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben trendyoldan aldım en uygun oradaydı hemen gelıypr
SingleMove dedi: Windows 11 anahtarı alacağım da, nereden alınması gerekir bilmiyorum. Güvenilir bir yer önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben trendyoldan aldım en uygun oradaydı hemen gelıypr
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.435 Çözümler 139 Salı 18:04 #7 SingleMove dedi: Hocam peki Pro sürümü ile Home sürümü arasında çok bir fark var mı? Pro sürümü almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben Windows kullanmadığım için başkası cevaplasa daha iyi olur.
SingleMove dedi: Hocam peki Pro sürümü ile Home sürümü arasında çok bir fark var mı? Pro sürümü almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben Windows kullanmadığım için başkası cevaplasa daha iyi olur.
brawlhallacıadam Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 91 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:05 #8 Buradan başkasına güvenemiyorum .
SingleMove Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:05 #9 Abdullah91 dedi: Hyper-V kullanmıyor ve görsele çok takılmıyorsanız bence gerek yok. Pro özelliklerinin pek çoğunu zaten günlük kullanıcılar kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. brawlhallacıadam dedi: Buradan başkasına güvenemiyorum . Genişletmek için tıkla... Sisteme para bayılmaktan ona para kalmıyor maalesef
Abdullah91 dedi: Hyper-V kullanmıyor ve görsele çok takılmıyorsanız bence gerek yok. Pro özelliklerinin pek çoğunu zaten günlük kullanıcılar kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. brawlhallacıadam dedi: Buradan başkasına güvenemiyorum . Genişletmek için tıkla... Sisteme para bayılmaktan ona para kalmıyor maalesef