Jet lisansdan almayı planlıyorum 50 60 TL arası bir şey di. Retail key sanırım jet lisans arkadaş önermişti gayet memnundu. Almadan önce sizlerede danışmak istedim Windows 11 etkinleştirdikten sonra performans düşüşü vs yaşar mıyım?
Etkinleştirdikten sonra sorun yaşamazsınız hatta bazı Windows özelliklerini aktif hâle getirirsiniz.Jet lisansdan almayı planlıyorum 50 60 TL arası bir şey di. Retail key sanırım jet lisans arkadaş önermişti gayet memnundu. Almadan önce sizlerede danışmak istedim Windows 11 etkinleştirdikten sonra performans düşüşü vs yaşar mıyım?
Evet bende bu şekilde satın alıp lisans sağlamıştım.Sağlam Lisans sitesi güvenilir ama Windows 11 KEY o kadar para verme. Windows 10 KEY al ve Windows 11'de aktifleştir. Windows 10 KEY ile Windows 11 aktifleşebiliyor.
Sağlam Lisans sitesi güvenilir ama Windows 11 KEY o kadar para verme. Windows 10 KEY al ve Windows 11'de aktifleştir. Windows 10 KEY ile Windows 11 aktifleşebiliyor.
Direk temiz kurulum sonrası etkinleştirebilirsin.Windows 11'deyken aktif olur mu Yoksa Windows 10'dayken etkinleştirip ardından sıfırdan flash ile Windows 11 mi kurulmalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.