S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Windows 10 Pro anahtarı lazım. Güvenilir yerde almam lazım. Bir de bu anahtarların kullanım süresi var mı yoksa 1 kere alsam yetiyor mu?
Windows 10 Pro anahtarı lazım. Güvenilir yerde almam lazım. Bir de bu anahtarların kullanım süresi var mı yoksa 1 kere alsam yetiyor mu?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Şubat 2023 #2 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Buradan istediğiniz tür anahtarı satın alabilirsiniz.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Buradan istediğiniz tür anahtarı satın alabilirsiniz.
yiitolamadik Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 370 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #3 PttAVM de güzel değerlendirme almış olan keylere bakabilirsiniz. Şahsen ben oradan aldım.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 300319 dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Buradan istediğiniz tür anahtarı satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu yasal site değil mi?
300319 dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Buradan istediğiniz tür anahtarı satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu yasal site değil mi?
yiitolamadik Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 370 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #5 sjland dedi: Windows 10 Pro anahtarı lazım. Güvenilir yerde almam lazım. Bir de bu anahtarların kullanım süresi var mı yoksa 1 kere alsam yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanım süresi yok diye biliyorum dijital key aldıktan sonra formatta vs kaybolmuyor.
sjland dedi: Windows 10 Pro anahtarı lazım. Güvenilir yerde almam lazım. Bir de bu anahtarların kullanım süresi var mı yoksa 1 kere alsam yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanım süresi yok diye biliyorum dijital key aldıktan sonra formatta vs kaybolmuyor.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 6 Şubat 2023 #6 Uyumlu Bilgisayarınız İçin Windows 11'i Edinme Microsoft'tan Windows 11'i nasıl edineceğinizi öğrenin. Windows 11'e yükseltip yükseltemeyeceğinizi görmek için bilgisayarınızın sistem gereksinimlerine uygunluğunu kontrol edin. www.microsoft.com
Uyumlu Bilgisayarınız İçin Windows 11'i Edinme Microsoft'tan Windows 11'i nasıl edineceğinizi öğrenin. Windows 11'e yükseltip yükseltemeyeceğinizi görmek için bilgisayarınızın sistem gereksinimlerine uygunluğunu kontrol edin. www.microsoft.com
S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #7 yiitolamadik dedi: Hayır kullanım süresi yok diye biliyorum dijital key aldıktan sonra formatta vs kaybolmuyor. Genişletmek için tıkla... Formatlık işlim yok ya sadece alıp kullanmak istiyorum. Eğer aylık ödeme yoksa iyi olur.
yiitolamadik dedi: Hayır kullanım süresi yok diye biliyorum dijital key aldıktan sonra formatta vs kaybolmuyor. Genişletmek için tıkla... Formatlık işlim yok ya sadece alıp kullanmak istiyorum. Eğer aylık ödeme yoksa iyi olur.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.626 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Şubat 2023 #8 Sağlamlisans'tan aldım. Sorunsuz, 2-3 dakikada mailime gönderdiler.