Güvenilir yurt dışı iPhone nereden alınır?

windowsdelisi0

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 15 Pro veya 16 Pro arasında kararsız kaldım. Cihaz alanı da oldukça benim için önemli o yüzden en az 256 GB alacağım. Güvenilir nereden almamı önerirsiniz? (internet üzerinden güvenilir bir şekilde yurt dışı iPhone almak istiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi şehirdesiniz? İnternet üzerinden değil de İstanbul veya izmirdeyseniz bilindik yerlerde bilindik telefoncular getirtiyor onlardan almanızı öneririm.
Örneğin burası, kargoluyorlar mı bilmiyorum. Gönderebilirler, yüz yüze bildiğim gittiğim dükkan ama ben garanti vermem reklam falan değil sadece bu şekilde yerlerde bulabilirsiniz diye dedim.

iPhone 15 serisi bir telefon alırken beş kez dikkat edin, şuan hali hazırda sıfırının üretimi olmadığı için piyasada sıfır kapalı kutu diye satılanların birçoğu toplama cihaz. 16 serisi almanız daha mantıklı olur.

Hangi şehirdesiniz? İnternet üzerinden değil de İstanbul veya izmirdeyseniz bilindik yerlerde bilindik telefoncular getirtiyor onlardan almanızı öneririm.
Örneğin burası, kargoluyorlar mı bilmiyorum. Gönderebilirler, yüz yüze bildiğim gittiğim dükkan ama ben garanti vermem reklam falan değil sadece bu şekilde yerlerde bulabilirsiniz diye dedim.

Mersindeyim hocam.

iPhone 15 serisi bir telefon alırken beş kez dikkat edin, şu an halihazırda sıfırının üretimi olmadığı için piyasada sıfır kapalı kutu diye satılanların birçoğu toplama cihaz. 16 serisi almanız daha mantıklı olur.

16 Pro düşünüyorum hocam 256 olan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı