Güvenli arama kapatılamıyor

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
İnternet firmam ile görüştüm güvenli arama aktif değil dediler. Windows ayarlarından kapattım. Hala güvenli arama ayarını değiştiremiyorum Google üzerinden.

kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. Ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz

Diye yazıyor. Edge kullanıyorum.

Sorunun cevabı soruda, Ebeveyn ya da Yönetici biri ağınızı kontrol ettiği için değiştiremezsiniz.

Hocam yönetici benim :D Ebeveynimin de kontrol ettiği falan yok. İnterneti yeni açtım zaten kendi üstüme
:D. Müşteri Hizmetlerinden sorununuzu bildirin, bir eylem gerçekleştirilip yine sonuç değişmezse modemi küçük yuvarlak yerinden iğne kullanarak resetleyin. Bu işlem modeminizi fabrika ayarlarına döndürür. (Wi-Fi şifresi vb.)

:D. Müşteri Hizmetlerinden sorununuzu bildirin, bir eylem gerçekleştirilip yine sonuç değişmezse modemi küçük yuvarlak yerinden iğne kullanarak resetleyin. Bu işlem modeminizi fabrika ayarlarına döndürür. (Wi-Fi şifresi vb.)
Hocam ben zaten ilk netspeed uygulaması üzerinden profil aile olarak gözüküyordu onu kaldırdım sonra doğrulama için müşteri hizmetlerini aradım onlar da yok dedi firmayla ilgili bir durum değil bence. Modemi neden resetliyim modem de güvenli aramayla ilgili bir ayar yok diye biliyorum. Bence sorun başka yerden kaynaklanıyor

Bu arada google'da oturum açmadan denediğimde güvenli aramayı kapatabiliyorum

Hocam ben zaten ilk netspeed uygulaması üzerinden profil aile olarak gözüküyordu onu kaldırdım sonra doğrulama için müşteri hizmetlerini aradım onlar da yok dedi firmayla ilgili bir durum değil bence. Modemi neden resetliyim modem de güvenli aramayla ilgili bir ayar yok diye biliyorum. Bence sorun başka yerden kaynaklanıyor

Bu arada google'da oturum açmadan denediğimde güvenli aramayı kapatabiliyorum
Google'den kapatmanız yeterli zaten göremediğiniz içeriği görebilirsiniz.

Turkcell,Vodafone,Türk Telekom gibi firmaların kendi güvenli internet ayarı var. Bu ayarı uygulamasından girip kapatmanız lazım. Örneğin Vodafone da bu şekilde.

Dosya Ekleri

• vodafone-guvenli-internet-kisitli-mod-kapatilmama-sorunu-2_350x350.jpg
    vodafone-guvenli-internet-kisitli-mod-kapatilmama-sorunu-2_350x350.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 402

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı