Güvenli bağlantı oluşturuluyor hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N

Neutral

Ziyaretçi
Merhaba,

Yaklaşık 1 haftadır bu hatadan dolayı kafayı yemek üzereyim. Sürekli "Güvenli bağlantı oluşturuluyor.." hatası ile karşılaşmaktan yoruldum.

Bu hata normal tarayıcıda dolaşırken ve oyunlardan çıktıktan sonra veya ALT + TAB yapıp internete girmek istediğim zaman karşıma çıkıyor.

Yardımlarınıza ihtiyacım var. Zira bilgisayarı yere vurasım geliyor.

Hocam resmen çıldırıyorum, kasayı tekmeleyecekmiş gibi oluyorum. Çünkü internet sayfası ya cevap veremiyor, ya da "www.facebook.com bekleniyor" yazısında bırakıyor ve beni çıldırtıyor.

Hemen yapıyorum, teşekkürler cevabınız için.

Yaptım, umarım bir daha bu hata ile karşılaşmam.

Evet hocam, tam doğru yere ayak bastınız. Ben de bu sorunun ESET tarafından olduğunu dün fark ettim ve düzgünce temizledim. Sorun devam ediyor mu şu an bilmiyorum fakat beklemede kalacağım, cevabı yazarım.

Maalesef sorun devam etmekte. CS:GO oyunundan çıktıktan sonra internete bağlanamıyorum. "Güvenli bağlantı oluşturuluyor.." halen devam ediyor.

Sorun halen devam ediyor.

İşin ilginç yanı Windows Güvenlik duvarı kapalıyken bu sorun oluyor, açtığımda düzeliyor. Açık dururken bu hatayı aldığımda ise güvenlik duvarını kapatınca düzeliyor.

Kafayı yiyeceğim, çözüm format mı?

Sorun cozulmustur. Sorun guvenlik duvarindan dolayi imis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…