Güvenli İnternet nasıl aşılır?

zSadeceUfuk

Picopat
Selamlar, genelde saat 23:00 saatlerine doğru ben Grand Theft Auto V oynarken annem telefonundan Türk Telekom uygulamasına girip "Güvenli İnternet"i açıyor. Fakat bu nasıl bir güvenli internetse sadece "EBA, Technopat, Wikipedia" vb. sitelere giriyor. VPN açmayı denedim fakat işe yaramıyor gibi. Lütfen çözüm bulun.

Tek çözüm güvenli interneti kapatmak.

Annene dediklerimi söyle. Anne sen güvenli interneti açıyorsun ama VPN diye bir şey var güvenli interneti rahatça bozuyor. Bence bu şekilde açmaz daha.

Proxy ile OpenVPN indir ve VPNBook kullan.

Bir de annene bu güvenli internetin VPN ile kolayca aşıldığını söyle belki vazgeçer.

Kapattırın hiçbir işe yaradığı yok ve GTA Online Uplay'de oyun indirme gibi şeylere izin vermiyor ayrıca virüsten falanda korumuyor hemen kapattırın bana göre hiçbir işe yaramıyor aksine zarar.

Kapattırın hiçbir işe yaradığı yok ve GTA Online Uplay'de oyun indirme gibi şeylere izin vermiyor ayrıca virüsten falanda korumuyor hemen kapattırın bana göre hiçbir işe yaramıyor aksine zarar.
Hayır, amacı o değil aslında. Aklınca beni oyundan koparıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…