Güvenli internet saçmalığı

therabug

Femtopat
Daha fazla  
Turkcell'e yeni geçtik ve varsayılan olarak herhangi talebimiz olmadan güvenli internet açıldı. Saçma diyorum çünkü alakasız sitelere erişimi engelliyor mesela gamemaker Studio için Opera hesabıma giriş yapacağım Opera apısini engelliyor? Yani sebebi ne kaynağın güvenilir olduğundan 100% eminim. Ayrıca benim bu ayarı kapatmak için herhangi bir yetkim yok ve aile büyüklerini ikna edemiyorum. Yok ailenizi internetteki güvensiz sitelerden koruyormuş. O kadar çok yaptığım test var ki bu büyük internet servis sağlayıcıları "güvenli internet" adında erişim engeli koymak istediği sitelere erişim engeli koyuyor (bunu "güvenli internet" adında yapıyorlar çünkü yasal olarak sitelere erişim engeli kullanıcı rızası dışında koyamazlar kullanıcı rızasını almak için bunu "güvenli internet" adında yapıyorlar). Hayır gerçekten güvensiz siteleri engellese anlarım ama hayır eğer açtığım 10 güvensiz sitenin 1'ini bile engellemedi ancak neden engelleyebileceklerini düşündüğüm 10 tane sitenin 9 tanesini engelledi. (VPN, proxy, API siteleri bunlar ve hepsi güvenli)

Hocam ozaman bir şekil Turkcell hesabına girin ve güvenli interneti kapatın farkında olmadan kimse ayıkmaz. Muhtemelen mesaj gelecektir kapatınca onuda hemen silin.

Bende Vodafone yanımda üzerinden 5 10 dk de yapmıştım biraz araştır yaparsın.

Goodbyedpi deneyin. Yasaklı sitelere girmeyi sağlıyor belki güvenli internet kapalıymış gibi dolaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…