burko kaplanus Femtopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Discord vb uygulamalara girememeye başladım güvenli internetten kaynaklı oluyormuş bende Türk Telekom'dan kapattırdım simdi de kafama takıldı virüs bulasabilir mi? Bana dezavantajı olur mu? Bir bilginiz varsa söylerseniz sevinirim iyi günler Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
Discord vb uygulamalara girememeye başladım güvenli internetten kaynaklı oluyormuş bende Türk Telekom'dan kapattırdım simdi de kafama takıldı virüs bulasabilir mi? Bana dezavantajı olur mu? Bir bilginiz varsa söylerseniz sevinirim iyi günler
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 21 Ekim 2023 #2 Bilinçli bir internet kullanıcısı için olumsuz etkisi olmaz.
burko kaplanus Femtopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Emrecngz dedi: Bilinçli bir internet kullanıcısı için olumsuz etkisi olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gercekten içimi rahatlattınız. İyi günler dilerim.
Emrecngz dedi: Bilinçli bir internet kullanıcısı için olumsuz etkisi olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gercekten içimi rahatlattınız. İyi günler dilerim.