Güvenli klasör şifresi unutulunca ne yapılmalı?

The0wl

Centipat
Daha fazla  
Güvenli klasör verilerini eski telefondan yeniye switch ile aktardım kablolu olarak. Benden güvenli klasör verilerini geri yükleme için şifre oluşturmamı istedi fakat şifreyi hatırlamıyorum. Eski verileri alamadım haliyle, bunun çözümü var mı? Samsung destek bile halledemedi.

Hocam, benim telefonda şifre unutulma ve güvenlik sorusunun cevabının unutulması halinde servise yollanması gerektiği uyarısı vermişti.

Bana canlı destek ve müşteri temsilcisi servise gitsen yazılım atacak bunun onunla alakası yok diyor. Özellikle bakın güvenli klasör pin veya desen değil, aktarılan veriyi almak için koydurulan şifreyi unuttum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana canlı destek ve müşteri temsilcisi servise gitsen yazılım atacak bunun onunla alakası yok diyor. Özellikle bakın güvenli klasör pin veya desen değil, aktarılan veriyi almak için koydurulan şifreyi unuttum.

Tamam, ben de ondan bahsettim. Bence servise gitmelisiniz ya da ilgili bir program indirip bilgisayardan halletmeye çalışın.

Bir çalışan yöntem var. QuickShortcutMaker'ı indirmeniz gerekiyor. Google gibi sitelerde 2014 gibi eski sürümlerini bulabilirsiniz (APK sürümü). Kurulum yapın ve uygulamayı açın. Ardından "Güvenli Klasör" veya adını verdiğiniz herhangi bir anahtar kelimeyi arayın. Genişletin ve en üstteki ilk öğeyi seçin. Daha sonra "Deneyin"e tıklayın ve şifre / pin seçeneğini değiştirmek için yönlendirileceksiniz. Ancak önce Samsung hesabınızı parola girerek doğrulamanız gerekir.

Bir çalışan yöntem var. Quickshortcutmaker'ı indirmeniz gerekiyor. Google gibi sitelerde 2014 gibi eski sürümlerini bulabilirsiniz (APK sürümü). Kurulum yapın ve uygulamayı açın. Ardından "güvenli klasör" veya adını verdiğiniz herhangi bir anahtar kelimeyi arayın. Genişletin ve en üstteki ilk öğeyi seçin. Daha sonra "deneyin"e tıklayın ve şifre / pin seçeneğini değiştirmek için yönlendirileceksiniz. Ancak önce Samsung hesabınızı parola girerek doğrulamanız gerekir.

İşe yarıyor teşekkür ederim dostum.

İşe yarıyor teşekkür ederim dostum.

Kanka yardım edin yalvarirım unuttum sifreyi çok onemli dosyalar var silinmeden ulasmam gerekiyor bu quickshortcutmaker'ı indirmeyi vs denedim ne dediği seçwnekler cıkiyor ne baska bir şey seciyorum guvenli klosoru shortcut olusturuyor sadece yapamadim yardim et dedigi uygulamayi indiriyorum googleplaydende normal urldede ayni uygulama shortcut olusturma programi sadece hiçbir sekilde sifre falan degistirmiyor anlamadim yardim et yalvaririm yanlış uygulamaysa dogrusunun linkini gonderir misin telefonum Galaxy A23.

Kanka yardım edin yalvarirım unuttum sifreyi çok onemli dosyalar var silinmeden ulasmam gerekiyor bu quickshortcutmaker'ı indirmeyi vs denedim ne dediği seçwnekler cıkiyor ne baska bir şey seciyorum guvenli klosoru shortcut olusturuyor sadece yapamadim yardim et dedigi uygulamayi indiriyorum googleplaydende normal urldede ayni uygulama shortcut olusturma programi sadece hiçbir sekilde sifre falan degistirmiyor anlamadim yardim et yalvaririm yanlış uygulamaysa dogrusunun linkini gonderir misin telefonum Galaxy a23.

Üstteki yönetim harici bilgim yok.

Kanka yardım edin yalvarirım unuttum sifreyi çok onemli dosyalar var silinmeden ulasmam gerekiyor bu quickshortcutmaker'ı indirmeyi vs denedim ne dediği seçwnekler cıkiyor ne baska bir şey seciyorum guvenli klosoru shortcut olusturuyor sadece yapamadim yardim et dedigi uygulamayi indiriyorum googleplaydende normal urldede ayni uygulama shortcut olusturma programi sadece hiçbir sekilde sifre falan degistirmiyor anlamadim yardim et yalvaririm yanlış uygulamaysa dogrusunun linkini gonderir misin telefonum Galaxy A23.
Eski sürümü yükle diyor ona dikkat ettin mi şuan bende aynı sorunu yaşıyorum ama bahsedilen 2014 sürümü cihazla uyumlu olmadığı için yükleyemedim son sürümde de senin dediğin gibi so kilitli klasör dosyasını bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı