U Umutum0 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 PC disk hatası veriyor temiz kurulum yapacağım fakat dosyalari almam lazım güvenli modu ne yapsam açamadım.
PC disk hatası veriyor temiz kurulum yapacağım fakat dosyalari almam lazım güvenli modu ne yapsam açamadım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 18 Ekim 2021 #2 Umutum0 dedi: PC disk hatası veriyor temiz kurulum yapacağım fakat dosyalari almam lazım güvenli modu ne yapsam açamadım. Genişletmek için tıkla... Disk'in verdiği hata nedir? Direk Windows'umu başlatmıyor yoksa otomatik onarıma hazırlanıyor diye bir uyarımı veriyor sistem?
Umutum0 dedi: PC disk hatası veriyor temiz kurulum yapacağım fakat dosyalari almam lazım güvenli modu ne yapsam açamadım. Genişletmek için tıkla... Disk'in verdiği hata nedir? Direk Windows'umu başlatmıyor yoksa otomatik onarıma hazırlanıyor diye bir uyarımı veriyor sistem?
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2021 #3 Diski farklı bir sisteme bağlayıp dosyalarınızı aldıktan sonra temiz kurulum yapın.
M Memo35x Centipat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #4 Pc hata verdikten sonra yeniden başlatırken Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
Pc hata verdikten sonra yeniden başlatırken Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
U Umutum0 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #5 ReloadingData dedi: Disk'in verdiği hata nedir? Direk Windows'umu başlatmıyor yoksa otomatik onarıma hazırlanıyor diye bir uyarımı veriyor sistem? Genişletmek için tıkla... Direk otomatik onarım sonra bi saatten fazla sürebilir diye bişey ve bu işlem bitince tekrar resleniyor
ReloadingData dedi: Disk'in verdiği hata nedir? Direk Windows'umu başlatmıyor yoksa otomatik onarıma hazırlanıyor diye bir uyarımı veriyor sistem? Genişletmek için tıkla... Direk otomatik onarım sonra bi saatten fazla sürebilir diye bişey ve bu işlem bitince tekrar resleniyor
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 18 Ekim 2021 #6 Umutum0 dedi: Direk otomatik onarım sonra bir saatten fazla sürebilir diye bir şey ve bu işlem bitince tekrar resleniyor Genişletmek için tıkla... Tekrar yeniden açıldığında sonra yine otomatik onarıma hazırlanıyor diyorsa diski söküp başka bir bilgisayara bağlayarak bilgilerini alabilirsin.
Umutum0 dedi: Direk otomatik onarım sonra bir saatten fazla sürebilir diye bir şey ve bu işlem bitince tekrar resleniyor Genişletmek için tıkla... Tekrar yeniden açıldığında sonra yine otomatik onarıma hazırlanıyor diyorsa diski söküp başka bir bilgisayara bağlayarak bilgilerini alabilirsin.
U Umutum0 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #7 Lethal Blows dedi: Diski farklı bir sisteme bağlayıp dosyalarınızı aldıktan sonra temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Farklı sistem yok ReloadingData dedi: Tekrar yeniden açıldığında sonra yine otomatik onarıma hazırlanıyor diyorsa diski söküp başka bir bilgisayara bağlayarak bilgilerini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka sistem yok
Lethal Blows dedi: Diski farklı bir sisteme bağlayıp dosyalarınızı aldıktan sonra temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Farklı sistem yok ReloadingData dedi: Tekrar yeniden açıldığında sonra yine otomatik onarıma hazırlanıyor diyorsa diski söküp başka bir bilgisayara bağlayarak bilgilerini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka sistem yok