Güvenli mod her açılışta elle mi açılır?

JesperWTm

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı bundan 4.5 ay önce topladım. İlk başta 2 ay hiç sorun olmadan çalıştı ancak bir gün sürekli mavi ekran vermeye başladı ve artık o günden sonra sürekli vermeye başladı. Ben de parçaları çıkarıp tekrar takmaya çalıştım ve olmadı. Teknik bir servise gidince halletiler. Windows 8.1 format atılar ancak eski sürümüm Win10'du. Ben de tekrar Win10 yaptım ve o gün tekrar mavi ekran verdi. İnternetten güvenli modda başlatın gibi öneri vardı başlattım ve başlattığımdan beri mavi ekran almıyorum. Sorum şudur ben bu güvenli modu açınca bilgisayarımı sonraki gün tekrar açtığımda açık halde olacak yoksa her açtığımda güvenli moda mı alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden başlattığınızda normal modda veya istersen güvenli modda açabilirsin. Asıl sorun şu güvenli modda açtığında mavi ekran hatası almadığına göre yazılımsal bir sorun var.

DMP dosyasını buraya ekleyin, sorun kaynağı ne ise çözelim. Windows 10 Mavi Ekran Minidump Dosyası - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı