Çözüldü Güvenli mod nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafaaozk

Kilopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM.
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Güvenli modda başlattım ancak pin hatası verdi. Windows açılmıyor, bunu nasıl iptal ederim kapatırım güvenli modu?

MSConfig'den güvenli modu seçtim yeniden başlattım bir sorun oluştuğundan pin kullanılamıyor. PIN'i tekrar ayarlamak için tıklayın hatası veriyor.

Çözüm
Nasıl kapattınız tam olarak.
Detaylı çözüm:
Gelişmiş seçeneklerde sol altta CMD(komut istemcisi) var oraya kodları yazdım. Resimdeki gibi. Gelişmiş ayarlara da girmek için Shift'e basılı tutarak yeniden başlata basacaksın logo görene kadar mesela benim PC Acer. Acer logosunu görene kadar Shift'e bastım.
Örnek kod:

Kod:
bcdedit

Kod:
bcdedit /deletevalue {current} safeboot

1736069470296.png

Ekran görüntüsü 2025-01-05 123331.png
Merhaba arkadaşlar. Güvenli modda başlattım ancak pin hatası verdi. Windows açılmıyor, bunu nasıl iptal ederim kapatırım güvenli modu?

MSConfig'den güvenli modu seçtim yeniden başlattım bir sorun oluştuğundan pin kullanılamıyor. PIN'i tekrar ayarlamak için tıklayın hatası veriyor.

PC formatlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadıysam güvenli modun tick işaretini kaldırdınız degil mi?

Hocam güvenli mod açılmıyor. Pin hatası veriyor

Sorunu çözdüm. Shift+ yeniden başlatma ile gelişmiş ayarlara girdim. Oradan CMD seçip CMD'den güvenli mod kapatma BCDEdit kodu ile kapattım. Normal başladı.

Son düzenleme:
Nasıl kapattınız tam olarak.
Detaylı çözüm:
Gelişmiş seçeneklerde sol altta CMD(komut istemcisi) var oraya kodları yazdım. Resimdeki gibi. Gelişmiş ayarlara da girmek için Shift'e basılı tutarak yeniden başlata basacaksın logo görene kadar mesela benim PC Acer. Acer logosunu görene kadar Shift'e bastım.
Örnek kod:

Kod:
bcdedit

Kod:

1736069470296.png

Ekran görüntüsü 2025-01-05 123331.png

Çözüm
Detaylı çözüm:
Örnek kod:

Kod:
bcdedit

Kod:

Eki Görüntüle 2389362

Eki Görüntüle 2389366
Kral çok teşekkür ederim sayende formattan kurtuldum.
Dün yapay zekaya sormuştum o da senin verdiğin kodu söyledi, girdim ama hata verdi sebebi de Windows Boot Loader kısmının altındaki identifier {current} bende {default} olarak gözüküyordu kodu da ona göre yazdım ve çalıştı, {current} yazınca çalışmamıştı.
Tekrardan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı