Yavuz Selim78828 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 4 Nisan 2025 #11 TheMaZi dedi: Bu arada PSU yetersiz geliyor büyük ihtimal sisteme yük binince yeterli güç çekilemiyor ve sistem kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... bencede
TheMaZi dedi: Bu arada PSU yetersiz geliyor büyük ihtimal sisteme yük binince yeterli güç çekilemiyor ve sistem kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... bencede
jestro808 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #12 TheMaZi dedi: Bu arada PSU yetersiz geliyor büyük ihtimal sisteme yük binince yeterli güç çekilemiyor ve sistem kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde yüksek grafiklerde oynarken işlemci 56-58 derece iken kapanıyor haklısınız. p0etika1 dedi: Bu da bir ihtimal. PSU kaç W? Kısa yolu F1 o yüzden söyledim. Genişletmek için tıkla... Malesef bilmiyorum.
TheMaZi dedi: Bu arada PSU yetersiz geliyor büyük ihtimal sisteme yük binince yeterli güç çekilemiyor ve sistem kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde yüksek grafiklerde oynarken işlemci 56-58 derece iken kapanıyor haklısınız. p0etika1 dedi: Bu da bir ihtimal. PSU kaç W? Kısa yolu F1 o yüzden söyledim. Genişletmek için tıkla... Malesef bilmiyorum.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #13 jestro808 dedi: Genelde yüksek grafiklerde oynarken işlemci 56-58 derece iken kapanıyor haklısınız. Maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın içini açabilirseniz ya da PSU'nun kutusu varsa öğrenebilirsiniz.
jestro808 dedi: Genelde yüksek grafiklerde oynarken işlemci 56-58 derece iken kapanıyor haklısınız. Maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın içini açabilirseniz ya da PSU'nun kutusu varsa öğrenebilirsiniz.