B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 27 Temmuz 2019 #1 Benim laptopumun monitörü bozuldu ben de televizyona bağlanıyorum. Bugün bazi sebeplerden dolayı güvenli moda aldım, ekran gelmiyor onun yerine sinyal yok diyor.
Benim laptopumun monitörü bozuldu ben de televizyona bağlanıyorum. Bugün bazi sebeplerden dolayı güvenli moda aldım, ekran gelmiyor onun yerine sinyal yok diyor.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #2 Güvenli Mod'da olduğundan dolayı, görüntü giriş çıkışı devre dışı olabilir. Çoğu şey devre dışı kalıyor Güvenli Mod'da.
Güvenli Mod'da olduğundan dolayı, görüntü giriş çıkışı devre dışı olabilir. Çoğu şey devre dışı kalıyor Güvenli Mod'da.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Temmuz 2019 #3 Laptoptaki görüntü çıkışı bazen harici ekran kartına bağlıdır. VGA desteği ile Güvenli Mod dersen görüntü alabilmen gerek.
Laptoptaki görüntü çıkışı bazen harici ekran kartına bağlıdır. VGA desteği ile Güvenli Mod dersen görüntü alabilmen gerek.
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 28 Temmuz 2019 #4 Recep Baltaş dedi: Laptoptaki görüntü çıkışı bazen harici ekran kartına bağlıdır. VGA desteği ile Güvenli Mod dersen görüntü alabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Recep Abi Ben Direk msconfig den güvenli moda aldım bide HDMI İLE Bağlanıyorum Ya Hiçmi Çıkma Şansım Yok ??
Recep Baltaş dedi: Laptoptaki görüntü çıkışı bazen harici ekran kartına bağlıdır. VGA desteği ile Güvenli Mod dersen görüntü alabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Recep Abi Ben Direk msconfig den güvenli moda aldım bide HDMI İLE Bağlanıyorum Ya Hiçmi Çıkma Şansım Yok ??