Güvenli modda kamera ve PIN kodu kullanılmadığı için bilgisayar açılmıyor

Ahmet Demirtaş

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB samsung laptop SSD
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
Ryzen 7 5800H
Dostlar yardım edin, silemediğim bir dosyayı güvenli modda silmek için başlatma ayarlarından yalnızca temel aygıtları ve hizmetleri yükle seçeneğini seçtim daha sonra güvenli modda başlatmaya çalıştım ve şu an Windows hello için kamerayı da açamıyor pın kodunu da giremiyorum. Pın ayarla deyince hiçbir şey değişmiyor. Kurtarma seçeneklerine ulaşabiliyorum başlatma seçeneklerinden safe mode with network ü de denedim ama bir şey değişmedi.
Format atmak istemiyorum ne yaparak giriş yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 20240129_030937.jpg
    20240129_030937.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar yardım edin, silemediğim bir dosyayı güvenli modda silmek için başlatma ayarlarından yalnızca temel aygıtları ve hizmetleri yükle seçeneğini seçtim daha sonra güvenli modda başlatmaya çalıştım ve şu an Windows hello için kamerayı da açamıyor pın kodunu da giremiyorum. Pın ayarla deyince hiçbir şey değişmiyor. Kurtarma seçeneklerine ulaşabiliyorum başlatma seçeneklerinden safe mode with network ü de denedim ama bir şey değişmedi.
Format atmak istemiyorum ne yaparak giriş yapabilirim?

PIN kaldırarak girmeyi denediniz mi yani Microsoft hesap şifrenizle o da olmazsa yerel hesaba geçin şifreniz kalkacaktır bir de öyle deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı