BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 229 30 Eylül 2022 #1 FIFA 23 için bunu açmak gerekiyormuş. Oyunu açarken "güvenli önyükleme etkinleştirilemedi" uyarısı veriyor. BIOS'da Secure Boot pasif. Yani değiştiremiyorum. Zaten öyle bir BIOS ki hiçbir ayar yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
FIFA 23 için bunu açmak gerekiyormuş. Oyunu açarken "güvenli önyükleme etkinleştirilemedi" uyarısı veriyor. BIOS'da Secure Boot pasif. Yani değiştiremiyorum. Zaten öyle bir BIOS ki hiçbir ayar yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 30 Eylül 2022 #2 Secure Boot'un aktifleșmesi için CSM ayarının kapatılması lazım.
BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 229 30 Eylül 2022 #3 Emir M. dedi: Secure Boot'un aktifleșmesi için CSM ayarının kapatılması lazım. Genişletmek için tıkla... Şuan müsait değilim fakat hiçbir ayarın değişmediği yerde bu da yoktu diye hatırlıyorum. Yarın bakarım hatta ss alırım.
Emir M. dedi: Secure Boot'un aktifleșmesi için CSM ayarının kapatılması lazım. Genişletmek için tıkla... Şuan müsait değilim fakat hiçbir ayarın değişmediği yerde bu da yoktu diye hatırlıyorum. Yarın bakarım hatta ss alırım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 30 Eylül 2022 #4 Değişir değişir, degiștirttiririz.
BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 229 1 Ekim 2022 #5 Emir M. dedi: Değişir değişir, degiștirttiririz. Genişletmek için tıkla... Hocam Bios bu Bu da UEFi settings içi Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-10-01 at 12.35.09 (2).jpeg 110,1 KB · Görüntüleme: 99
Emir M. dedi: Değişir değişir, degiștirttiririz. Genişletmek için tıkla... Hocam Bios bu Bu da UEFi settings içi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 1 Ekim 2022 #6 Secure Boot'un olduğu yerde set user password var. Unutmayacağıniz bir şifre belirleyin daha sonra açılması lazım Secure Boot'un.
Secure Boot'un olduğu yerde set user password var. Unutmayacağıniz bir şifre belirleyin daha sonra açılması lazım Secure Boot'un.
BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 229 1 Ekim 2022 #7 Emir M. dedi: Secure Boot'un olduğu yerde set user password var. Unutmayacağıniz bir şifre belirleyin daha sonra açılması lazım Secure Boot'un. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim açılmadı. Hatta tekrar disabled yapmama rağmen Bios'a girerken şifre istiyor.
Emir M. dedi: Secure Boot'un olduğu yerde set user password var. Unutmayacağıniz bir şifre belirleyin daha sonra açılması lazım Secure Boot'un. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim açılmadı. Hatta tekrar disabled yapmama rağmen Bios'a girerken şifre istiyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 1 Ekim 2022 #8 Advanced Chipset Control menüsüne girip SS atar mısınız? Ve bir de cihaz modelinizi belirtin.
BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 229 1 Ekim 2022 #9 Emir M. dedi: Advanced Chipset Control menüsüne girip SS atar mısınız? Ve bir de cihaz modelinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Cihaz modeli derken tam anlayamadım? İlk sayfada yazıyor o değil mi?
Emir M. dedi: Advanced Chipset Control menüsüne girip SS atar mısınız? Ve bir de cihaz modelinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Cihaz modeli derken tam anlayamadım? İlk sayfada yazıyor o değil mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 1 Ekim 2022 #10 BéTo dedi: Cihaz modeli derken tam anlayamadım? İlk sayfada yazıyor o değil mi? Genişletmek için tıkla... Yes sir, görmemişim. Bunu dener misiniz? Son düzenleme: 1 Ekim 2022
BéTo dedi: Cihaz modeli derken tam anlayamadım? İlk sayfada yazıyor o değil mi? Genişletmek için tıkla... Yes sir, görmemişim. Bunu dener misiniz?