Güvenli olmayan siteye girmek sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan f40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 583

f40

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben hızlıca dünya haritasına bakacaktim sonra ilk çıkan siteye girdim en üstteki haritaya tıkladım üstte güvenli değil logosu gördüğüm gibi çıktım ve indirilenlere baktım ne olur ne olmaz görünürde garip bir dosya yoktu. Ben de sonrasında Avast'ta temel düzeyde virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı mobilde oldu bu olay endişelenmem lazım mı?

Merhaba dostlar, ben hızlıca dünya haritasına bakacaktim sonra ilk çıkan siteye girdim en üstteki haritaya tıkladım üstte güvenli değil logosu gördüğüm gibi çıktım ve indirilenlere baktım ne olur ne olmaz görünürde garip bir dosya yoktu. Ben de sonrasında Avast'ta temel düzeyde virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı mobilde oldu bu olay endişelenmem lazım mı?
Siteye sadece girmek ile hiçbir şey olmaz. Güvende değil yazısı da her zaman virüs ile alakalı değildir.

Şifreni yahut bir bilgini girmediysen sorun olmaz.
Yine de düzenli olarak tarama verilerini temizlemekte fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı