Güvenli olmayan web sitelerinden alışveriş yapılır mı?

Nuttertoolz

Kilopat
Bu konuda çok cahilim ama yine de benim gibi düşünebilecek insanlar da olduğundan eminim. İnternetten alışverişlerde güvenilir siteleri tercih etmek tabii ki önceliğimiz yine de adı fazla duyulmamış fakat mağaza adresi iletişim numarası belli olan sitelerden alışveriş yapılır mı? Bu türde 3 adet site buldum. Dolandırıcılık kokacak kadar ucuz olmasa da nispeten ucuz olarak satılıyor. Bu bahsettiğim 3 siteden birisini örnek vererek göstermek gerekirse Adara Bilgisayar. Site güvenli değil yazıyor fakat 3D güvenli ödeme varmış. Güvenilir midir yoksa değil midir?

Ben böyle durumlarda hiç ürün almasam bile müşteri hizmetlerine bir ulaşmayı denerim. Telefonum açılırsa ürün hakkında bir şeyler sorarım aklıma yatarsa alırım.

Dalga mı geçiyorsun? Adam sana site linki bırakmış linki inceleyeceğin yerde MediaMarkt Amazon diyorsun! Adam bilmiyordu Amazon'dan alışveriş yapmayı çok yardımcı oluyorsun bravo.
Niye herkese atarlanıyorsunuz anlamadım. Onun dışında site hakkında şunu söyleyeceğim. Arayüzü bile çok kötü. Uğraşılmamış gibi yani. Daha iyi siteler var. Hiç buralardan yapmana gerek yok.

Hocam inanacak kadar saf olsam soru sormak yerine alisveris yapardim zaten benim burada amacin konuyu masaya yatirip aklindan boyle dusunceler gecen insanlar net bilgi sahibi olsunlar istedim. Amazon'dan alisveris yapmayi 5 yasinda çocuk ogrendi yoksa yani. Genede sağ olun.

Niye herkese atarlanıyorsunuz anlamadım. Onun dışında site hakkında şunu söyleyeceğim. Arayüzü bile çok kötü. Uğraşılmamış gibi yani. Daha iyi siteler var. Hiç buralardan yapmana gerek yok.
Tamam ama öyle bir sitenin güvenli olmadığı açık ve net ortada fakat emin olamadıysanız sizi suçlayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…