S Semih37373 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 41 27 Ağustos 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, Steam hesabima oyun alacağım. En ucuz nereden hangi web sitesinden alabilirim? Özellikle GTA 5'i ucuz nereden alabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2016
Merhaba arkadaşlar, Steam hesabima oyun alacağım. En ucuz nereden hangi web sitesinden alabilirim? Özellikle GTA 5'i ucuz nereden alabilirim? Teşekkürler.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #2 Kinguin'den alabilirsin.
S Semih37373 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 41 27 Ağustos 2016 #3 Cihatinan dedi: Kinguin'den alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir sayfa buldum bi bilginiz varmı acaba Facebook üzerinden satış yapıyorlar dijital oyun diye güvenilir mi bi bilginiz varmı ?
Cihatinan dedi: Kinguin'den alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir sayfa buldum bi bilginiz varmı acaba Facebook üzerinden satış yapıyorlar dijital oyun diye güvenilir mi bi bilginiz varmı ?
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #4 Semih37373 dedi: Bir sayfa buldum bi bilginiz varmı acaba Facebook üzerinden satış yapıyorlar dijital oyun diye güvenilir mi bi bilginiz varmı ? Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım ve güvenilirliği hakkında bir bilgim yok. G2A ya da Kinguin'i öneriyorum.
Semih37373 dedi: Bir sayfa buldum bi bilginiz varmı acaba Facebook üzerinden satış yapıyorlar dijital oyun diye güvenilir mi bi bilginiz varmı ? Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım ve güvenilirliği hakkında bir bilgim yok. G2A ya da Kinguin'i öneriyorum.
Y yavuzsinan Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1 27 Ağustos 2016 #6 arkadaşlar merhaba cs go oynuyorum.ekran oyun içerisinde anlık kararıyor ve çok sıkıntı olmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
arkadaşlar merhaba cs go oynuyorum.ekran oyun içerisinde anlık kararıyor ve çok sıkıntı olmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #7 yavuzsinan dedi: arkadaşlar merhaba cs go oynuyorum.ekran oyun içerisinde anlık kararıyor ve çok sıkıntı olmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın.
yavuzsinan dedi: arkadaşlar merhaba cs go oynuyorum.ekran oyun içerisinde anlık kararıyor ve çok sıkıntı olmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın.