R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Epic Games'ten Tomb Raider aldım. Ama oyunda Türkçe dil desteği yok zamanında fallouta indirdiğim Türkçe yamadan RAT yemiştim. O yüzden tırsıyorum nereden güvenli Türkçe yama indiririm? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
Merhaba. Epic Games'ten Tomb Raider aldım. Ama oyunda Türkçe dil desteği yok zamanında fallouta indirdiğim Türkçe yamadan RAT yemiştim. O yüzden tırsıyorum nereden güvenli Türkçe yama indiririm?
7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #2 Türkçe Yamalar Forumları | DonanımHaber Forum Türkçe Yamalar ile ilgili öneri, şikayet ve sorun çözümleri DH Forum'da. 2025 Türkçe Yamalar yorumları & paylaşımları için tıklayın. forum.donanimhaber.com
Türkçe Yamalar Forumları | DonanımHaber Forum Türkçe Yamalar ile ilgili öneri, şikayet ve sorun çözümleri DH Forum'da. 2025 Türkçe Yamalar yorumları & paylaşımları için tıklayın. forum.donanimhaber.com
R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 785475 dedi: Türkçe Yamalar Forumları | DonanımHaber Forum Türkçe Yamalar ile ilgili öneri, şikayet ve sorun çözümleri DH Forum'da. 2025 Türkçe Yamalar yorumları & paylaşımları için tıklayın. forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Tomb Raider yok.
785475 dedi: Türkçe Yamalar Forumları | DonanımHaber Forum Türkçe Yamalar ile ilgili öneri, şikayet ve sorun çözümleri DH Forum'da. 2025 Türkçe Yamalar yorumları & paylaşımları için tıklayın. forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Tomb Raider yok.
7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #4 raxee dedi: Tomb Raider yok. Genişletmek için tıkla... Bu Siteye bakın o zaman çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
raxee dedi: Tomb Raider yok. Genişletmek için tıkla... Bu Siteye bakın o zaman çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.