Çözüldü Güvenlik duvarı hizmeti devre dışı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbir şekilde değiştiremedim. Böyle oluyor. Hiçbir şeye tıklanmıyor. Bu servis devre dışı olduğundan güvenlik duvarını açamıyorum. Microsoft Store'yi kuracağım ama firewall is disbled hatası alıyorum. Bu servisi açmak için bir çözüm var mıdır?

Dosya Ekleri

• firewall.JPG
    40,6 KB · Görüntüleme: 317
  • firewall2.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 287
Defender filan açmaya çalışmayın. Kaspersky doğru şekilde kurulduysa tam tarama yapın. Bitmesini beklemeden bir şeye basmayın açmayın.
Bittiğinde önerilen kısımları seçip ilerleyin. Doğru yaptığınızda zararlıları temizleyecektir.

Kapersky ile system32.dll dosyasını tam taratma yaparak sildim. Ama hala firewall servisi devre dışı ve değiştirme yapamıyorum. Bir tamir programı var mıdır?

Kapersky ile system32.dll dosyasını tam taratma yaparak sildim. Ama hala firewall servisi devre dışı ve değiştirme yapamıyorum. Bir tamir programı var mıdır?
İmzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…