M medcezir34 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 5 19 Mayıs 2020 #1 Yardımcı olabilir misiniz? Daha yeni sıfırladım bilgisayarı yine aynısı oldu Kayıt defteri ayarlarını denedim birçok şey yaptım işe yaramadı yok mudur bir yolu.
Yardımcı olabilir misiniz? Daha yeni sıfırladım bilgisayarı yine aynısı oldu Kayıt defteri ayarlarını denedim birçok şey yaptım işe yaramadı yok mudur bir yolu.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.005 Çözümler 81 Yer Başkent 19 Mayıs 2020 #2 Kullandığınız herhangi bir virüs programı veya güvenlik uygulaması varsa ayarları o yönetir, o yüzden pasif durumdadır seçenekler. Dosya Ekleri asdasd.png 18,4 KB · Görüntüleme: 52
Kullandığınız herhangi bir virüs programı veya güvenlik uygulaması varsa ayarları o yönetir, o yüzden pasif durumdadır seçenekler.
M medcezir34 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 5 19 Mayıs 2020 #3 AceTeq dedi: Kullandığınız herhangi bir virüs programı veya güvenlik uygulaması varsa ayarları o yönetir, o yüzden pasif durumdadır seçenekler. Genişletmek için tıkla... herhangi bir güvenlik programı veya virüs programı yok Dosya Ekleri 3.png 71,2 KB · Görüntüleme: 44
AceTeq dedi: Kullandığınız herhangi bir virüs programı veya güvenlik uygulaması varsa ayarları o yönetir, o yüzden pasif durumdadır seçenekler. Genişletmek için tıkla... herhangi bir güvenlik programı veya virüs programı yok