Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi ben Microsoft Office uygulamalarının internet erişimini komple engellemek istiyorum.
Bilgisayarımda Kaspersky yüklü ve oradaki güvenlik duvarından engelledim bazılarını ama halen bir şekilde internete bağlanıyor.
Bu işlemi nasıl yapmam gerekiyor? Bir kaç resim ekliyorum yaptığım şeyler ile ilgili.
Bu arada faydası olur mu bilmem ama Office ve Windows orijinal lisanslı.
Windows 7 olduğuna bakmayın, değişen neredeyse hiçbir şey yok. Yöntem işe yarıyor, bizzat deneyimledim. Korsan mı kuruyorsunuz da internet bağlantısını kesiyorsunuz?
Teşekkür ederim öncelikle.
Hayır, konuda belirttiğim gibi Windows'u ve Office'i lisanslı kullanıyorum.
Bu arada Kaspersky'nin güvenlik duvarından ilgili olan tüm programların erişimini kesince istediğim sonuca vardım.
Windows 7 olduğuna bakmayın, değişen neredeyse hiçbir şey yok. Yöntem işe yarıyor, bizzat deneyimledim. Korsan mı kuruyorsunuz da internet bağlantısını kesiyorsunuz?
Bu arada Kaspersky'nin güvenlik duvarından ilgili olan tüm programların erişimini kesince istediğim sonuca vardım.