Barış _Özcan Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Bir uygulamaya güvenlik duvarlarında izin verdim, daha sonra uygulamayı silme kararı aldım. Verdiğim izinleri geri alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
Bir uygulamaya güvenlik duvarlarında izin verdim, daha sonra uygulamayı silme kararı aldım. Verdiğim izinleri geri alabilir miyim?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 27 Haziran 2021 #2 Barış _Özcan dedi: Bir uygulamaya güvenlik duvarlarında izin verdim, daha sonra uygulamayı silme kararı aldım. Verdiğim izinleri geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsiniz.
Barış _Özcan dedi: Bir uygulamaya güvenlik duvarlarında izin verdim, daha sonra uygulamayı silme kararı aldım. Verdiğim izinleri geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsiniz.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #3 Arda KC dedi: Evet alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden peki hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
xxMFIxx Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 119 Daha fazla Sistem Özellikleri 12900k 32 GB DDR5 5600 Mhz WD SN850 1 TB MSI MPG Z690 CARBON WIFI ZOTAC RTX 4080 Trinity OC Corsair RM850x NZXT X73 Lian Li Dynamic XL (Cooler Master Halo ARGB x10) Lian Li Strimer Plus 3x8 pin & 24 pin Asus ROG Strix Scope RX Red Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 Denetim Masası - sistem ve güvenlik - Windows güvenlik duvarı - gelişmiş ayarlara girin. Sonra gelen giden bağlantı tiplerini görürsünüz. Oradan işlemlerinizi sağlayın. İzin veya red ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Denetim Masası - sistem ve güvenlik - Windows güvenlik duvarı - gelişmiş ayarlara girin. Sonra gelen giden bağlantı tiplerini görürsünüz. Oradan işlemlerinizi sağlayın. İzin veya red ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #5 xxMFIxx dedi: Denetim Masası - sistem ve güvenlik - Windows güvenlik duvarı - gelişmiş ayarlara girin. Sonra gelen giden bağlantı tiplerini görürsünüz. Oradan işlemlerinizi sağlayın. İzin veya Red ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
xxMFIxx dedi: Denetim Masası - sistem ve güvenlik - Windows güvenlik duvarı - gelişmiş ayarlara girin. Sonra gelen giden bağlantı tiplerini görürsünüz. Oradan işlemlerinizi sağlayın. İzin veya Red ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Barış _Özcan Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #6 xxMFIxx dedi: Denetim Masası - sistem ve güvenlik - Windows güvenlik duvarı - gelişmiş ayarlara girin. Sonra gelen giden bağlantı tiplerini görürsünüz. Oradan işlemlerinizi sağlayın. İzin veya red ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı
xxMFIxx dedi: Denetim Masası - sistem ve güvenlik - Windows güvenlik duvarı - gelişmiş ayarlara girin. Sonra gelen giden bağlantı tiplerini görürsünüz. Oradan işlemlerinizi sağlayın. İzin veya red ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı