Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler Hocam. Ayıca Kaspersky ile ilgili bir sıkıntım oldu. 1 saat bekleyip yeni konu mu açmalıyım yoksa hemen buradan bildirebilir miyim?Her sistemde olabilir, bende de var, Microsoft hesabı bağlı olan sistemlerde genelde hesap senkronizasyonu için kullanılıyor diye biliyorum yanlış olabilirim. Zararlı değil yalnız.
Yeni konu açmanız daha doğru farklı bir sorun zira. Saat beklemesi neden?Teşekkürler Hocam. Ayıca Kaspersky ile ilgili bir sıkıntım oldu. 1 saat bekleyip yeni konu mu açmalıyım yoksa hemen buradan bildirebilir miyim?
Yeni konu açmak için 1 saat bekleme süresi var yanlış hatırlamıyorsam ondan bahsettim.Yeni konu açmanız daha doğru farklı bir sorun zira. Saat beklemesi neden?
Tamam öyle de yapabilirsiniz buradan da mesajla yazabilirsiniz sonra raporlarsınız onu yeni konuya geçmesi için.Yeni konu açmak için 1 saat bekleme süresi var yanlış hatırlamıyorsam ondan bahsettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.