kadir erdoğdu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 201 25 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar gördüğünüz üzere böyle bir hata alıyorum hiçbir türlü düzeltemiyorum Malwarebytes falan etki etmiyor yarıdm edin lütfen.
Arkadaşlar gördüğünüz üzere böyle bir hata alıyorum hiçbir türlü düzeltemiyorum Malwarebytes falan etki etmiyor yarıdm edin lütfen.
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #2 Güvenlik merkezinin açıldığı bir zamana mevcut dosyalarını koruyarak sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir.
Güvenlik merkezinin açıldığı bir zamana mevcut dosyalarını koruyarak sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir.
kadir erdoğdu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 201 25 Eylül 2020 #3 SaltKemo dedi: Güvenlik merkezinin açıldığı bir zamana mevcut dosyalarını koruyarak sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... maalesef sistem geri yüklemem yok
SaltKemo dedi: Güvenlik merkezinin açıldığı bir zamana mevcut dosyalarını koruyarak sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... maalesef sistem geri yüklemem yok