Z zlata 1 Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 27 16 Mart 2023 #11 Dubreuil dedi: CMD diskpart ile list disk yazın bir de. CMD yönetici olarak açın. Diskpart yazın. List disk yazın. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı32.PNG 8,3 KB · Görüntüleme: 60
Dubreuil dedi: CMD diskpart ile list disk yazın bir de. CMD yönetici olarak açın. Diskpart yazın. List disk yazın. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor.
O overclocker Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #12 Dubreuil dedi: Bios görmüyordan kastınız ne. İçinde işletim sistemi olmadan neden bios menüsünde çıksın İçindeki kayıtlarımı görmek istiyorsunuz Genişletmek için tıkla... Güvenlik kamera HDD'si içindeki kayıtları PC'de nasıl görebiliriz? Laptop'a harici kutu kullanarak usb üzerinden bağladım ama HDD dahi gözükmüyor?
Dubreuil dedi: Bios görmüyordan kastınız ne. İçinde işletim sistemi olmadan neden bios menüsünde çıksın İçindeki kayıtlarımı görmek istiyorsunuz Genişletmek için tıkla... Güvenlik kamera HDD'si içindeki kayıtları PC'de nasıl görebiliriz? Laptop'a harici kutu kullanarak usb üzerinden bağladım ama HDD dahi gözükmüyor?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.797 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 26 Şubat 2025 #13 overclocker dedi: Güvenlik kamera HDD'si içindeki kayıtları PC'de nasıl görebiliriz? Laptop'a harici kutu kullanarak usb üzerinden bağladım ama HDD dahi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Disk farklı bir formatta yazılmış olabilir farklı 3.parti uygulamalar ile okumayı deneyin. Belki kameralar için bir şeyler vardır.
overclocker dedi: Güvenlik kamera HDD'si içindeki kayıtları PC'de nasıl görebiliriz? Laptop'a harici kutu kullanarak usb üzerinden bağladım ama HDD dahi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Disk farklı bir formatta yazılmış olabilir farklı 3.parti uygulamalar ile okumayı deneyin. Belki kameralar için bir şeyler vardır.