Güvenlik yazılımı önerisi

Yusuf Denizs

Hectopat
Hocam ben ESET Smart Security kullanıyorum crack 1 yıl uzattım sürümü.
Daha iyi önerebileceğiniz güvenlik yazılımı var mı? Tam koruma yapsın bilgisayara.

Antivirüs yazılımını crack ile kullanmak ne kadar mantıklı?
Soruna cevap olarak Crack'li kullandığın için, ücretsiz bir yazılım isteyeceğini varsayarak, Kaspersky Security Cloud Free kullanabilirsin.

Adwcleaner kullanabilirsin eğer bilgisayarı tüketmesini istemiyorsan.

Bu nasıl bir çelişki? Adı üstünde "Antivirüs". Korsana destek vermiyoruz. @Recep Baltaş konu kapatılabilir mi? Ayrıca "Crack" işlemi yapılmış antivirüsün kendine hayrı yok. Yapımcılar eksik veritabanı ekliyebiliyorlar ve sisteminizi savunmasız bırakabiliyorlar.

Aslında aklıma hiç gelmemişti şimdi ESET'i silip kasperksy Free indireceğim.

Desteğin korsan için istendiği pek kesin değil, crack talebi de yok, "crack yaptım sorun yaşadım çözüm var mı" diye de sormamış. Zaten yanıtların da hepsi ücretsiz yasal öneriler.

Yine de tabii direkt korsana destek istiyorsa konu kapatılır zaten.

Korsan antivirüsler korumaz. Özellikle ESET korsan sürümünde veritabanı eksik gönderiliyor. Ek olarak crack işleminde kullanılan yazılımlar çok da masum değil.

Zamanında bu ayaklar ile kaç kişi bilgisayarını botnete dönüştürdü, rootkit yedirdi anlatmaya gerek yok herhalde.

Bir kere korsan antivirüs kullanmışsınız koruma beklemeyin. Tavsiyem maalesef korsan antivirüs kullandığınız için temiz kurulum/format atmanız ve doğru düzgün ücretsiz de olsa adam akıllı bir güvenlik yazılımı kurmanızdır.

Adamlar zaten 3 ay bedava dağıtıyor.

Daha önce Bitdefender bükücü olmadan çok crackli oyun oynuyordum ve virüs yok zannediyordum inanmıyordum. Virüsler aktifleştiğinde anladım ki korsana gerçekten hiçbir zaman destek verilmemeli. Bilgisayarıma RAT (Remote Access Trojan) girdi, miner ve nicesi. O gündür hala son Bitdefender bükücüyüm ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…