Güzel bir cep telefonu mu, daha güzel bir PC'mi?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar telefonum Samsung M20.
Artık cidden çok eskide kaldı diyebilirim sizin de tahmin ettiğiniz gibi. 4 sene oldu alalı hâlâ çalışıyor fakat donmalar vesayire çok sık yaşanıyor rahat değil kullanırken bile arada takılıyor. Onun dışında bir de güzel bir RTX 3050'li bilgisayarım var. Sizlere sormak istiyorum çok kararsız kaldım. Genellikle evdeyim ve bilgisayar başındayım. Ben para biriktirip RTX 3060 almayı düşünüyordum fakat telefon ihtiyacımın olduğunu da biliyorum bir yandan. 4 Yıl ne demek alt kalite bir Android telefonda tahmin ediyorsunuzdur. Sizce yeni bir telefon mu almalıyım yoksa bilgisayarımı mı yükseltmeliyim ben çok kararsızım. Genelde bilgisayar karşısındayım ama telefonda çok eskidi. Sizlerin yorumunu bekliyorum.

Bence telefon alın ama telefonunuzda bilgisayarınızda yeterli. Paranızı başka bir şeye de harcayabilirsiniz.

Bence telefon alın ama telefonunuzda bilgisayarınızda yeterli. Paranızı başka bir şeye de harcayabilirsiniz.
Ya telefonun 5 bin lira olduğuna bakma o kadar uçmuş biz 1500'e almıştık artık sorunlar başladı oyunlarda filan yetmiyor. Gerçi çok mobil oyun oynayan biri değilim ama yinede telefon kötü. Çıldırtıyor bazen.

Tabii ki PC, orta segment telefonun olsun ama iyi bir PC sahibi olmak daha mantıklı olur.

Hangisini daha çok kullanacaksın? Ben yerinde olsam bilgisayar derdim ancak mantıksız olur. Çünkü arayan soran yok zaten oyunumu vs. bilgisayardan oynuyorum. Telefona ihtiyacın varsa telefon daha mantıklı. 3050 ekran kartlı bir sistemin var zaten. M20 fazla idare etmez.

Hocam RTX 3050 siz 10 yıl götürür ama M20'yi değiştirmenizi tavsiye ederim M20'yi şu an 1650 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz.

Linçlemeyim 5 yıl high-Ultra 5 yılda Low bazen medium gibi.

Hocam RTX 3050 siz 10 yıl götürür ama M20'yi değiştirmenizi tavsiye ederim M20'yi şu an 1650 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz.

Daha 2060'ı geçemeyen 3050 mi high-ultra oynatacak? Abartmaya gerek yok.

GTX 680 bile şu an çoğu oyunu çalıştırabiliyor 2012 yılında çıkan bir kart.

Mevcut PC niz ile uzun süre devam edersiniz ancak telefonunuz öyle değil. Ayrica telefon bilgisayardan daha önemli bir gereklilik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…